Şimdi Ara

mp3 çalar tavsiyesi nolur yardım edin [:(]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw arkadaşlar en fazla 100 milyon olan en az 256 mb hafızası olan bir mp3 çalar alcam ama nolur öle dandik çin markaları vermeyin ( creative muzio mpio sony mobiblu i river ) olabilir yalnız aradıklarım ses kalitesi iyi olcak kalem pille çalışçak ve tak çalıştır özelliği olcak nolur yardım yine karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayonen -- 27 Aralık 2005 19:05:46 >

SAMSUNG YP-T7 512MB BEN SATIYORUM MÜKEMMEL BİR ÜRÜN 3 TANE VAR ELİMDE
  • abi demişsin ya sony creative fln creative de çok kaliteli değil o da çinde yaptırıo bence sen visionic al ben kullanıyorum ses kaliteside çok iyi kalitesi de mükemmel modelleri de war.www.mahmutogullari.com.tr den aldım.HEM çok parada verme siteleri yapım aşamsında galibawww.visionic.com.tr

Orjinalden alıntı: alpacinoo

abi demişsin ya sony creative fln creative de çok kaliteli değil o da çinde yaptırıo bence sen visionic al ben kullanıyorum ses kaliteside çok iyi kalitesi de mükemmel modelleri de war.www.mahmutogullari.com.tr den aldım.HEM çok parada verme siteleri yapım aşamsında galibawww.visionic.com.tr

• ne oldugu belli olmayan bı marka bı ben bu markanın discman ınını kullandım bu kadar kıytırık bısey olamaz heryerı döküldü

Orjinalden alıntı: kalemtraş

visionic?
    quote:

Orjinalden alıntı: alpacinoo

abi demişsin ya sony creative fln creative de çok kaliteli değil o da çinde yaptırıo bence sen visionic al ben kullanıyorum ses kaliteside çok iyi kalitesi de mükemmel modelleri de war.www.mahmutogullari.com.tr den aldım.HEM çok parada verme siteleri yapım aşamsında galibawww.visionic.com.tr

Mahmutoğuulları ?

bu arada sen şimdi Visionic gibi bir markanın, Creative'den dahamı kaliteli olduğunu söylüyorsun ...=
    aman editle hemen yoksa varya Creative'ciler seni bu forumdan usandırır... :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi mp3 lazım arkadaslar
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencde ben ırıver kullanıyorum ama creatıve ın ses kalıtesını bılen bılıyo
    bu arada söyledım bı daha söylıyım
    vısıon yenı adı vısıonıc mı ne yanasmayın bence
    ama vısıonıc mı aman ha 60 mılyonluk dıscman e 40 mılyon tamır parası verdım olmaz böyle bişey tamırcı benle dalga gectı
    ben bıle bundan iyisini yapradım dıye
    bu arada ben ırıver kullanıyorum bnece
    1. ırıver 2.creatıve 3.sony 4.ıpod
    ama 100 mılyıona güzel bişeyler bulmazsın ancak ıkıncı el onuda tawsıye etmem
  • www.baskuda.com burdan istedine bah.
  • netten pek anlasılmıyo sanki yani en azından ben anlamıyorum. bende alcam nettende cok arastırdım mp3 player için sony mi creative mi yoksa baska bişi mi hala karar veremedim bnm bi arkadas tatilde amerikaya gitcek creative 256 mb 40dolara fln alırım dedi belki ona aldırcam bilmiyorum.. creative nasıl pekii? arkadaslarımdan ii die duymustum ama dediklerinizden pek oyle gibi anlasılmıyo??
  • benim herkese tavsiye ettiğim ve kullandığım 2 marka var. biri sony diğeri ise muzio.muzio çok kaliteli bir ses ile beraber birçok gelişmiş özelliğe sahip.kaliteli ses ve çok az sayıda mp3 playerda bulunan özelliklere, kaliteye sahip olmak için fiyatıda uygun.
    sony e gelirsek, fazla bir açıklamaya gerek yok sony olması yeterli.herşey son kalite ve üst düzeyde.
    beni dinleyin pişman olmazsınız...

• arkadaşlar sony nin yuwarlak bi modeli var 256 mb 100 ytl civarı.bizim arkadaş ta almayı düşünüo ama kimileri bu aletin mp3 deil de atrac 3 die bi formatta çaldığını sölüolar.söylediklerine göre mp3 ü o formata çevirip öle atıomuşuz.doru mu bu.yoksa direk mp3 ü alete atıp çalabilio muyuz???
  • nıc nc nıc o fiyata bulamazsın.ama brz ustune para koyarsan 30gb lik yeni ipodlar cok kaliteli onlardan alabilirsin

Orjinalden alıntı: king of masters
    arkadaşlar sony nin yuwarlak bi modeli var 256 mb 100 ytl civarı.bizim arkadaş ta almayı düşünüo ama kimileri bu aletin mp3 deil de atrac 3 die bi formatta çaldığını sölüolar.söylediklerine göre mp3 ü o formata çevirip öle atıomuşuz.doru mu bu.yoksa direk mp3 ü alete atıp çalabilio muyuz???

arkadaşım öyle birşey yok. söyleyen yanlış söylemiş. direk mp3 veya wma olarakta atıp dinleyebiliryorsun. atrac desteği sadece daha kaliteli ve daha çok şarkı sıkıştırıp dinlemek için koyulmuş bi format desteği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 29 Aralık 2005 21:27:34 >
  • abi öyle bşey demedim zaten vision la visionic farklı yeni adı die bişey yok .bendaha kaliteli demedim bea sadece çin malı diosunuz ama creative de çide yaptırıo dedim Ben kullanıorum gayet memnunum bu arada mintonla aynı mal ama kalite olarak daha iyi.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.