Şimdi Ara

mp3 çalar aldım şarkı sözü hikayesini nasıl ayarlıcam...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün 85ytl'ye 512mb güzel bi sony aldım şimdi sorunum şu şarkı sözlerini gösteriyor ama bi türlü ayarlayamadım.içinde bi şarkı var şarkı sözleri ile onu gösteriyor ama ben kendi yüklediklerimi nasıl yapıcam bulamadım.cd'sinden de doru dürüst bişi bulamadım.aranızda bilen vardır belki hatta şu ara doğubank'ta baya popüler sony s-12 diye bi model...

bilen varmı?=???

• s-12 die bi model duymadım...sahte olabilirmi???
  • kaçak olduğunu biliyorum da sahte de olabilir çünkü sony'nin kendi sitesinde de bulamadım bu modeli :D
    yada modeline yanlış bakıyorum... her neyse bu işi nasıl haledebilirim genel bi program fln var mı?
  • evet bende baktım öyle bir model yok sahte...sana ilk söyleyeceğim başına bela olur mumkunse hemen geri ver paran boşa gitmesin...aşağıdaki linki incele...
    http://forum.donanimhaber.com/m_5172161/tm.htm

çeşitli tag programları mevcurt ve bu tarz görevleride var inndir.com dan bi arama yaparsan sanırım güzel birkaç program bulursun
  • ehehe evet benimkiler de sahtelerden ztn az çok tahmin de ediyordum neyse çok da önemli değil sony olup olmaması korsan olmayan ürünlerde 512'lik bu fiyata pek bulamadım da şimdi inndir'de ne yazıp aratma yapayım...???
  • tag3 felan yaz
    vega googla danda aratabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir şarkı arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.