Bildirim
Mp3 çalan player trackta çalar mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sarı çizmeli mehmet ağa olmuş.
"Track" dediğin şey zaten "parça" , müzik parçası yani. Ya da sesli kitap, ne yazıldığına bağlı.
Sen diski DATA formatında yazdırıp, Mp3 attıysan aletin mp3 okuma yeteneğine bağlı.
Ama diski Audio CD formatında yazdıysan CD takılan her şey onu okur. Ne yazdığını bilmen lazım önce. -
Ashampoo Burning Studio FREE programından mp3 diski oluşturla yazdım 128 bitte. -
O müzikleri Mp3 yapmış hocam. "Audio CD ya da Ses CD'si" der. Onunla yazdırın kesin sonuç için. -
Mp3 destekli oynatıcılar sorunsuz olarak track cd oynatmaktadırlar... -
Hocam içime korku verdınız sımdı ya. Keske audıo yapsaydım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sertac oynatmaz diyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum her türlü calısır eger cıhazın mp3 destekli olmasaydı sadece track cdleri okurdu aynı mantık ikiside sen denemesini yapabilirsen dedıklerımı anlarsın sıkıntı olmaz için rahat olsun. -
hocam bak sana anlatayım teyze kızını aradım dedım kı cd playern ustundekı yazıları oku bana dedım. dedi işte mp3 player falan yazıyo dedi. bende o zaman bu mp3 okur dedım. ve 10 tane Ashampoo Burning Studio FREE programı ile mp3 attım. -
tamam kardesım ıste sorunun ortadan kalktı destekliyormus dedıgım gıbı...bana guven la :D -
valla hocam moral oldun sağol ya :D pekı hocam audıo cd ile mp3 diski yaratın farkı ne ki? -
audio cd ler max 16 tane parça kapasitesi var mp3ler de ıse 2 katı seklınde kapasıte vardır..format farkları da var tabi ama mesala araba da audio cd calar var ama mp3 desteklemiyorsa mp3lern calmaz...ama teyp hem cd hem mp3 olursa muzıklerın calar karısık oldu biraz ama moral bıtmez bizde kardesım...iyi eglenceler bizim yerimize de oyna :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X