Şimdi Ara

mp3 bölme işlemi için program??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öyle bir program olmalı ki basit kullanışlı olabilirse türkçe.. yapmak istediğim ise son yeni çıkan bir kaç albüm indirdim bunlar o kadar yeni ki daha 2 gün önce felan piyasa çıkmış albümler (elektronik müzik)

misal 10 parca olması lazım adam gitmiş hepsini birleştirip tek parca halinde 70 dklık tek mp3 yapmış o yüzden bunları kesmem lazım..

keserken 192kbit olan yada 128kbit olan şarkının degerinin düşmemeside göz önüne alırsak hangi programı önerirsiniz..??

• freeware arıyosan bulabileceklerinin hepsi aynı işi görür....hiç ugrasma sp2 kullanıyosan windows movie maker yeter...
  • Bu işi, ücretsi bir yazılım olan Audacity (mp3 eklentisiyle birlikte) ile yapabilirsin. Hatta, arkadaşın da söylediği gibi Windows Movie Maker ve hatta Sony Sound Forge 8 ve Adobe Premiere Pro 2 gibi son derece profesyonel programlarla da yapabilirsin. Ama, çok daha ufak boyutlu, kullanımı son derece kolay ve sistemi zorlamayan bir sürü yazılım varken, böyle basit bir iş için bunlara hiç gerek yok...

Benim önerim, bu işi çok hızlı bir şekilde yapabilecek, kullanımı çok kolay ve kurulum gerektirmeyen, sadece 272 KB'lık bir yazılım olan Mega mp3 Splitter'ı kullanman.

Tek yapman gereken, şarkı çalarken, makas ikonunu kullanarak istediğin yerlerden kesmen ve sonrasında, disket ikonunu (save) tıklaman. Bu işlem sonrasında, x.mp3 olarak import ettiğin parçanın dışında, x-1.mp3, x-2.mp3, x-3.mp3 şeklinde dosyalar oluşacaktır.

İndirme linki: http://rapidshare.de/files/24085612/Mega_Mp3Splitter.zip.html

mp3, wma, wav, ogg formatındaki parçaları birbirine dönüştürmen ve bit değerleriyle istediğin gibi oynayabilmen için ise, kullanımı son derece kolay olan ve hızlı bir şekilde dönüştürme işlerini yapan Power mp3 wma Converter yazılımını tavsiye ederim.

İndirme linki:http://www.shareup.com/Power_MP3_WMA_Converter-download-9067.html

veya daha yeni versiyonu için:http://power-mp3-wma-converter.softonic.de/ie/22316

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 1 Temmuz 2006; 16:18:34 >

• windows movie maker
  • acoustica mp3 mixer kullanımı çok kolay internette bulman sorun olmaz
  • öneriler için saollun. lakin ben mp3 cutter joiner V.2.00 programını kurdum gayet kullanışlı ve basit bir program ama derdime çare olmadı.. nedeni ise indirdigim 2 albümünde track lengthlarını bulamadım henüz yeni oldukları için herhalde yoksa süreleri bulmadan olmuyor neden derseniz mp3'leri full birleştrmişler hiç bir boşluk yok.. hepside sadece müzik (söz yok) olduğundan nerede bitiyor nerede başlıyor pek anlaşılmıyor.. yani işin içinden çıkamadık Track length bilgileri olmadan zorrr gözüküyor..

indirdigim albümler ise bu ikisi.. 45sn. dinleyebilirsiniz her parçayı..

http://www.psyshop.com/shop/CDs/flr/flr1cd618.html

http://www.psyshop.com/shop/CDs/clc/clc1cd005.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holywars -- 1 Temmuz 2006; 20:13:06 >

• goldwave yi kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.downloadbazar.com/archives/000177.php dostum bunu indir çok kullanışlı bi program memnun kalacaksın emınım istediğin yerde kes biç yapıştır baytını yükselt düşür mpeg 3gp ne arasan var bu programda
  • quote:

Orjinalden alıntı: holywars

öyle bir program olmalı ki basit kullanışlı olabilirse türkçe.. yapmak istediğim ise son yeni çıkan bir kaç albüm indirdim bunlar o kadar yeni ki daha 2 gün önce felan piyasa çıkmış albümler (elektronik müzik)

misal 10 parca olması lazım adam gitmiş hepsini birleştirip tek parca halinde 70 dklık tek mp3 yapmış o yüzden bunları kesmem lazım..

keserken 192kbit olan yada 128kbit olan şarkının degerinin düşmemeside göz önüne alırsak hangi programı önerirsiniz..??

@holywars ben de bu sorunla ilgili başlık açacaktım. Denk geldi iyi oldu.
    Sen bu sorunu hangi programla ve nasıl halletdiğine dair yanıt yazarsan iyi olur.

Dediğin gibi özellikle indirdiğimiz Trance albümlerde 11 veya 22 parçadan oluşan albüm birleştirilmiş.
    Geçişler remixlenmiş olduğu için parça nerede bitmiş yeni parça nerede başlamış anlayamıyorsun.

Sorunun çözümü hangi programla ve nasıl? Senden yanıt bekliyorum. Teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: electronica

quote:

Orjinalden alıntı: holywars

öyle bir program olmalı ki basit kullanışlı olabilirse türkçe.. yapmak istediğim ise son yeni çıkan bir kaç albüm indirdim bunlar o kadar yeni ki daha 2 gün önce felan piyasa çıkmış albümler (elektronik müzik)

@holywars ben de bu sorunla ilgili başlık açacaktım. Denk geldi iyi oldu.
    Sen bu sorunu hangi programla ve nasıl halletdiğine dair yanıt yazarsan iyi olur.

Dediğin gibi özellikle indirdiğimiz Trance albümlerde 11 veya 22 parçadan oluşan albüm birleştirilmiş.
    Geçişler remixlenmiş olduğu için parça nerede bitmiş yeni parça nerede başlamış anlayamıyorsun.

Sorunun çözümü hangi programla ve nasıl? Senden yanıt bekliyorum. Teşekkürler..

walla dostum electronic müzikdeki sorunda bu iste.. emule ile indirilince zip winrar olarak indiriyorsun içini goremiyorsun.. dc++ dizin olarak indirirken tek tek mp3leri goruyoruz.. ama dc++ da kaynak fazla yok yeni albumler için.. emule ile indirdiğimiz için simdi sorun bu işte bile bile lades yaptık..

tek yolu bir sekilde albumun içindeki şarkıların sürelerini bulup ona gore kesmek yoksa içinden çıkılmaz gibii tabii başka onerisi olan varsa bilemem..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.