Şimdi Ara

mp 4 üm 'disk eror' diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ya arkadalar benim bi mp4üm var ama açılmıyo yani açılıyo ama film ses kaydedici kayıt dinleme ve müzkler basıyorum "disk eror" diyo ne yapıcam nolur bana bi akıl verin

• quote:

Orjinalden alıntı: minik kelebek

selam

ya arkadalar benim bi mp4üm var ama açılmıyo yani açılıyo ama film ses kaydedici kayıt dinleme ve müzkler basıyorum "disk eror" diyo ne yapıcam nolur bana bi akıl verin

Bilgisayara bağla zaten bağladığın zaman biçimlendir diye bişi gelir mecburen formatlaman gerekicek gibi.
    Aynısı banada olmuştu 4gb çakma vardı 1 tane aynı hatayı verdi formatladım mecburen ve 2gb düşmüştü
    umarım sende omaz böyle bişi
  • YA ARKADAŞLAR BİR FİKİR YOKMU HALA LÜTFEN CEVAP YAZINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • Aynı SORUN bende OLDU.bİÇİMLENDİRDİM hALA tIK yOK!
  • arkadaşlar bendede m4 sony var herhalde sahte. disk error yazıyor. radyo ve oyun çalışıyor. versiyon 2006/04/29 9.0.43..... act2097-s72-1 2006/04/25 yazıyor. bilgs taktım biçimlendirme istedi bende yaptım fat 32 de. içine müzik attım. bilgs. da çalışıyor. fakat normalde çalışmıyor. lütfen yardım edin. şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar ben yapamadım aldığım yere götürdüm orda yaptılar.eski haline geldi. verdiğiniz bilgier için çok teşekkürlersağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.