ya arkadalar benim bi mp4üm var ama açılmıyo yani açılıyo ama film ses kaydedici kayıt dinleme ve müzkler basıyorum "disk eror" diyo ne yapıcam nolur bana bi akıl verin
quote:
Orjinalden alıntı: minik kelebek
selam
ya arkadalar benim bi mp4üm var ama açılmıyo yani açılıyo ama film ses kaydedici kayıt dinleme ve müzkler basıyorum "disk eror" diyo ne yapıcam nolur bana bi akıl verin
Bilgisayara bağla zaten bağladığın zaman biçimlendir diye bişi gelir mecburen formatlaman gerekicek gibi. Aynısı banada olmuştu 4gb çakma vardı 1 tane aynı hatayı verdi formatladım mecburen ve 2gb düşmüştü umarım sende omaz böyle bişi
YA ARKADAŞLAR BİR FİKİR YOKMU HALA LÜTFEN CEVAP YAZINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Aynı SORUN bende OLDU.bİÇİMLENDİRDİM hALA tIK yOK!
arkadaşlar bendede m4 sony var herhalde sahte. disk error yazıyor. radyo ve oyun çalışıyor. versiyon 2006/04/29 9.0.43..... act2097-s72-1 2006/04/25 yazıyor. bilgs taktım biçimlendirme istedi bende yaptım fat 32 de. içine müzik attım. bilgs. da çalışıyor. fakat normalde çalışmıyor. lütfen yardım edin. şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ben yapamadım aldığım yere götürdüm orda yaptılar.eski haline geldi. verdiğiniz bilgier için çok teşekkürlersağolun