Şimdi Ara

Mozillada DNS ayarlarını nasıl değiştirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• DNS ayarlarını değiştirmenin tarayıcınla bi ilgisi yok arkadaşım. DNS ayarlarını değiştirmek için bağlantı ikonuna çift tıkla, özellikler'e tıkla, en üst kısmında "Microsoft Ağları için İstemci" yazan bi bölüm gelecek. Onun en alt kısmındaki seçenek "İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP)" olması lazım. Ona çift tıklayıp "Aşağıdaki DNS'leri kullan" diyeceksin ve DNS'leri manuel olarak girip Tamam diyeceksin...

Bu siteye de bak Open Dns Kullanabilirsin...

https://www.opendns.com/start?device=windows-xp

Ayrıca son olarak bu konunun yeri Konu Dışı bölümü değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 5 Temmuz 2008; 20:09:41 >

• Yaptım ama işe yaramıyor.Verdiğin linktekilerin aynısını yaptım sonuç vermiyor.
  • 4-2-2-1
    4-2-2-2 yapmayı dene birde...

Bu arada sadece DNS'i değiştireceksen alttaki kutucuğu seçiyorsun yukarıya dokunma...
  • Kardeş yine olmuyo.Yardımın için teşekkürler bildiğin aşka bir yol varmı program falan?
  • İşe yaramıyor derken ?!

Başlat-Çalıştıra "nslookup" yaz çıkan DNS adresi senin manuel olarak girdiklerinden birisi ise olmuş demektir...
  • Arkadaşım, olmuyor dediğin nedir? DNS ayarların değişmiyor mu yoksa girmeye çalıştığın siteye mi giremiyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarım > Sağ köşede "ağ bağlantılarım" > ağ bağlantılarını görüntüle > yerel ağ bağlantısı(artık ismini ne koyduysan) > sağ tuş > özellikler > internet iletişim kuralları (TCP/IP) çift tık > çıkan ekranı aynen bu şekilde ayarla..

Mozillada DNS ayarlarını nasıl değiştirebilirim
  • Program yine girmek istediğim siteye sokmuyor uyarı veriyor.Yani herşey eskisi gibi.

@kyle007 evet adres bölümünde 4.2.2.2 yazıyor.
  • DNS'lerde sorun yok ozaman, olmuyorsa başka bi sebeptendir DNS'ten değil
  • Demekki adamlar DNS'e karşı önlemlerini almışlar...

Bir ihtimal youtube ise girmeye çalıştığın site;

TIKLA
  • Mozilla'da DNS ayarı değiştirmek nasıl oluyor?
    Eğer proxy'den bahsediyorsan aşağıdaki linke bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_23599912/mpage_1/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 5 Temmuz 2008; 20:24:15 >
  • Aile koruma şifresi programını devre dışı bırakmak istiyorum.Bu yüzden yardım istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missioncomplete -- 5 Temmuz 2008; 22:28:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaZPaRaToR

Aile kırma şifresi programını devre dışı bırakmak istiyorum.Bu yüzden yardım istedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: CCYBORG

quote:

Orjinalden alıntı: LaZPaRaToR

Aile kırma şifresi programını devre dışı bırakmak istiyorum.Bu yüzden yardım istedim.

neden şaşırdın başta bahsettim zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.