Şimdi Ara

Mozilla Thunderbird E-posta Ayarları ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son sürüm kullanıyorum arkadaşlar.. Şirketimin ve forum sitemin mail hesaplarını bununla POP3 olarak kontrol etmek istiyorum.. Bir türlü 3 aydır yapamadım onlarca mail kaçırdım canım cok sıkılıyor.. Allah rızası için yardım edermisiniz. Bİlhassa net açıklayıcı olarak bana yardım edecek varmı? Nereye ne yapacağım..

• Öncelikli olarak şirket mailiniz pop3 desteği veriyor mu? şirket mailleri genelde exchange olarak kullanılır.
    Kendi sitenizin mailini de sağlayıcıdan öğrenin isterseniz. zaten mail ayarlarını size verirler.

Ben size outlook niye kullanmıyorsunuz diye bir soru yöneltsem garip kaçar mı? Ayarlaması daha kolay ve kullanışlı bir programdır office outlook.

ayrıca gördüğüm kadarıyla Thunderbird exchange desteklemiyor. şirket hesabını exchange mail ise kullanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 11 Ekim 2011; 17:03:32 >
  • şirket tüm herşey bana ait.. grup içi konuşma yok. info ya gelen e-postaları kontrol ediyorum sadece tek e-posta adresi var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLOCK-19

şirket tüm herşey bana ait.. grup içi konuşma yok. info ya gelen e-postaları kontrol ediyorum sadece tek e-posta adresi var yani

Peki bu adres pop3 mü? ve siz ayarları doğru yaptığınızdan emin misiniz?

ve cidden niye outlook değilde bu iş için thunderbird seçtiniz? outlook da daha rahat çalışırsınız. en azından kurarken sıkıntı çekmezsiniz.
  • aynı hatayı microsoft outlook 2010 dada veriyor. yoksa kullanırım. bi şekilde hesabı kontrol edeyim de ister pop3 ister ımap farketmez :)
  • pop3 veya imap olmasını siz belirlemiyorsunuz işte. muhtemelen sistemin ne olduğunu bilmediğiniz için ayarlar kabul olmuyordur. hosting firması ile irtibata geçip mail ayarlarını isteyin. onlar size doğru mail ayarlarını nasıl yapacağınızı belirteceklerdir. Her hosting firmasında dns ayarları farklı olduğu için mail ayarları smtp sunucuları bir olmuyor. Bir irtibata geçip onlardan mail ayarlarınızı istemenizi tavsiye ederim. Yoksa ne desek boş
  • Gelen Pop3 : 110
    Giden SMTP : 587

böyle olması gerektiğini söylediler, fakat ben ayarlarını yapamadım.. teamwivere ile bağlantı kurup yapabilecek arkadaşlar varsa onada açığım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLOCK-19

Gelen Pop3 : 110
    Giden SMTP : 587

böyle olması gerektiğini söylediler, fakat ben ayarlarını yapamadım.. teamwivere ile bağlantı kurup yapabilecek arkadaşlar varsa onada açığım..

bu ayrı bir ayar.

pop3 sunucusu ve smtp sunucusu da önemli. kimisi ikisinide mail.xxx.com gibi yaparken kimisinde farklı sunucular belirtiliyor. eve gittiğimde buralarda olursanız bir bakarız.
  • tamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.