Şimdi Ara

Mozilla Firefox Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beyler sorunum şu: firefoxu açtığımda takılıyor, sağ altta bozuk dizin dosya falan diyor hata veriyor. Chkdsk falan bi şeyler diyor. Sorunu ben de anlayamadım, yardım edebilecek var mı? Firefoxu kaldırıp tekrar yükledim yine aynı hata.
    Edit: Ayriyetten, görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı hatası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi les paul -- 31 Ocak 2012; 13:44:39 >

• Diski gözden geçirme yap.Sonra bilgisayarı yeniden başlat otomatik gözden geçirmeye başlıyacak geç felan deme.Birtuşa basim deme bekle diski gözden geçirsin.olmazsa yeniden yaz dosyaya yönlendirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliksan -- 31 Ocak 2012; 14:29:44 >
  • diski gözden geçirme yaptım işe yaramadı :( sonra combofixle tarattım yine olmadı kahretsin
  • CCleaner dan kayıt sorunlarını bir çöz de.Olmazsa
    C: \WINDOWS\system32 klasörünü aç
    smrgdf.Exe
    ioloBootDefrag. Cfg
    iolobtdfg.exe bunları sil yada Negative arkadaşımızın önerisini yap Başlat > çalıştır > cmd yaz dosa geçmiş olursun
    orada da chkdsk.exe yaz.
  • smrgdf.Exe
    ioloBootDefrag. Cfg
    iolobtdfg.exe
    dostum bunları bulamadım system 32'de?
  • chdsk yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballıbasar

chdsk yap

şu an onu yapıyorum; bu arada ikinize de teşekkür ederim yardımınız için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opera tarayıcı youtube sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Chrome Silverlight Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımımız olduysa ne mutlu bize :)
  • bi şey sorcam bide ie yada chrome açılmıyormu dostum ?_?
  • ie açılıyor hata veriyor bi süre sonra ve kapanıyor; mozilla tamamen gitmiş durumda; google chromeda sorun yok.
    Bu arada chkdsk da olmadı galiba. Dizin doğrulama tamamlandı dedi chkdsk.exe yazdıktan 2-3 dakika sonra; sonra hatalar bulundu. chkdsk salt okunur modda devam edemiyor yazdı
  • ccleaner la regedit hatalarını düzelt olmadı mozillayı unut sende chrome ye geç chrome daha iyi zaten yok illa mozilla dersen bi temiz format şart....
  • dostum regedit derken kayıt defteri mi?
  • evet kayıt defteri
  • dostum mozilladan vazgeçtim silicem şimdi. Peki görev yöneticisi sorunu nası çözülür?
  • >"Başlat"
    >>"Çalıştır"
    >>>Aç Kutusuna "regedit" yazın ve "tamam" deyin.

Karşımızda "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" var.Şimdi şu yolu izleyelim.
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Mic rosoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System
    Burada "Disable TaskMgr" adında bir değer göreceksiniz.Ona sağ tıklayıp "değiştir"
    deyin ve 1 olan değeri 0 yapın.
  • Yada bunu dene Eğer hesabınız yönetici hesabı ise ekteki dosyayı tıklayıp kayıt defterine ekleyebilirsiniz. Eklerseniz restartan sonra propleminiz çözülmüş olacaktır.

http://****.com/files/147833305/g.yoenet.reg.html
  • ya her şeye yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış falan diyo, kayıt defterine de
  • Bilgisayarında virüs olduğu kesin. regedit i aç alltaki yolu takip et..
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Poli cies\System anahtarının altındaki DisableTaskMgr ikili değerini 1 yerine 0 yap sonra pc yi yeniden başlat..
    Üstteki olmazsa alttakini dene..
    Başlat >> Çalıştır ' a
    gpedit.msc yaz ve enterla
    "kullanıcı yapılandırması/yönetim şablonları/sistem / Ctrl+Alt+Del Seçenekleri"
    kısımlarında
    "görev yöneticisini devre kaldır" buna çift tıkla
    "etkin" yazıyorsa onu "yapılandırılmamış"
    yada "devredışı" yap..
  • EVET BİLGİSAYARINDA TROJAN VAR HEMEN ESET SMART SECURUTİY YÜKLE HEMEN !
  • NASIL OLDU MU ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.