Şimdi Ara

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ## (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.988
Cevap
52
Favori
327.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir sekmenin üzerinde sağ tıkla, "Kapatılan Sekmeyi Geri Aç" seçeneği ile en son kapatılan sekmeyi açabilirsin.

Orijinalden alıntı: themanyax

Herhangi bir sekmenin üzerinde sağ tıkla, "Kapatılan Sekmeyi Geri Aç" seçeneği ile en son kapatılan sekmeyi açabilirsin.

önceden sekme açmak için kullanılan artının üzerine basınca geliyordu şimdi ordaymış teşekkür ederim

bu eklenti Websitelerinde açık olan sayfayı içindeki resimlerle vs beraber tek bir mht (mhtml) dosyasına kaydeder.

bu ne işime yarayacak diyorsanız bi forumda vs websitesinde gördüğünüz resimli anlatımı tek bir mht dosyasına kaydedip daha sonra word, internet explorer firefox vs de görüntüleyebilmenize yarıyor.

aradığım bir eklentiydi. resimli bir anlatımı kaydetmek baya uğraştırıyordu beni şahsen... Kullanımı firefox ta Dosya sekmesinde MHT olarak Kaydet seçeneği ekli,oraya tıklıyorsunuz.

işte eklenti >>>
    https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/downloads/file/88184/unmht-5.6.0-fx.xpi?src=search&confirmed=1

http://www.mozilla-europe.org/tr/

Herhangi bir sekmenin üzerinde sağ tıkla, "Kapatılan Sekmeyi Geri Aç" seçeneği ile en son kapatılan sekmeyi açabilirsin.

Bunun Kısa Kombinansı [ Ctrl ] + [ Shift ] + T

Orijinalden alıntı: <flame>

sekmeler açıkken ff kapatıp daha sonra ff yı actıgımızda o sekmelerin tekrar gelmesını ıstemıyorum bunu için ne yapmam lazım..

ARAÇLAR-SEÇENEKLER-GENEL-FİREFOX AÇILDIĞINDA GİRİŞ SAYFAMI GÖSTER

Orijinalden alıntı: 666

quote:

sekmeler açıkken ff kapatıp daha sonra ff yı actıgımızda o sekmelerin tekrar gelmesını ıstemıyorum bunu için ne yapmam lazım..

ARAÇLAR-SEÇENEKLER-GENEL-FİREFOX AÇILDIĞINDA GİRİŞ SAYFAMI GÖSTER

çok teşekkur ederım saol:))

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

quote:

Bunun Kısa Kombinansı [ Ctrl ] + [ Shift ] + T

Ayrıca farenin orta tuşu ile Tabların gözüktüğü kısımda boş bir yere tıklarsanızda aynı işlemi yapmış olursunuz
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • arkadaşlar 2 gündür ff den youtube a giremiyorum..ayrıca forumda paylaşılan youtube videoları da beyaz kare şeklinde görunuyor sadece..nasıl düzeltebiliriz?

diğer tarayıcılardan denedim onlardan youtube a giriliyor..

sürekli yenile yapınca girdim youtube a ama forumdaki videolar hala beyaz:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 1 Kasım 2010; 17:18:41 >

www.onlineradyodinle.net
    Power FM Dinle, Power FM 100.0 - Onlineradyodinle.net
    http://www.onlineradyodinle.net/power-fm.html

radyo şeysini nasıl engellerim.içinden notalar fışkırıyor ya birde media player çalıyorya radyoyu,o dalgalanmayı nasıl kapatabilirim.sadece başlat durdur ve ses şeysi kalsa yeter

arkadaşlar 2 gündür ff den youtube a giremiyorum..ayrıca forumda paylaşılan youtube videoları da beyaz kare şeklinde görunuyor sadece..nasıl düzeltebiliriz?

bende de aynı sorun vardı..ama ben senden farklı olarak hiç bir tarayıcı ile açamıyordum videoları ve beyaz ekran kalıyordu..ben host dosyamı değiştirmiştim sanırım sorun ondan kaynaklanıyordu..daha sonra host dosyasını sildim ve orjinal host dosyası yaptım sorun düzeldi..şunu yapman gerekiyor :
    başlat / çalıştır / attrib -r -h -s C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts bu yazdığımı yaz..ama önce c-windows-system32-drivers-etc klasörü içindeki host dosyasını sil...
  • Arkadaşlar yakın zamanlarda FF kendini güncelledi bu güncellemeden sonra ise seçeneklerden yaptım ayarlamalar FF kapanıp açıldığında sıfırlanıyor. Konum (adres) çubuğunda hiç birşey hatırlanmayacak şekilde ayarlama yapıyorum (zaten hep böyle kullanırdım) ama FF kapanıp açıldığında yine geçmişi ve yer imlerini konum çubuğunda hatırlıyor. Tekrar kapıyorum ayarlardan ama FF kapanıp açıldığında eski haline dönüyor sinir etti beni, sizde böyle bir sorun var mı ya da çözümü nasıl olur bunun hakkında bilginiz var mı.

Orijinalden alıntı: frodo1one

quote:

arkadaşlar 2 gündür ff den youtube a giremiyorum..ayrıca forumda paylaşılan youtube videoları da beyaz kare şeklinde görunuyor sadece..nasıl düzeltebiliriz?

bende de aynı sorun vardı..ama ben senden farklı olarak hiç bir tarayıcı ile açamıyordum videoları ve beyaz ekran kalıyordu..ben host dosyamı değiştirmiştim sanırım sorun ondan kaynaklanıyordu..daha sonra host dosyasını sildim ve orjinal host dosyası yaptım sorun düzeldi..şunu yapman gerekiyor :
    başlat / çalıştır / attrib -r -h -s C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts bu yazdığımı yaz..ama önce c-windows-system32-drivers-etc klasörü içindeki host dosyasını sil...

cok saol arkadaşım ilgilendiğin için ama o host dosyasını silersem dh nın tüm reklamları tekrar hortlıycak yeni host dosyasını nasıl oluşturcamı bilemediğim için böle idare edicez artık..sadece dh daki videolar beyaz kare şeklinde görünüyor diger sitelerdeki videoları izleyebiliyorum..

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Arkadaşlar yakın zamanlarda FF kendini güncelledi bu güncellemeden sonra ise seçeneklerden yaptım ayarlamalar FF kapanıp açıldığında sıfırlanıyor. Konum (adres) çubuğunda hiç birşey hatırlanmayacak şekilde ayarlama yapıyorum (zaten hep böyle kullanırdım) ama FF kapanıp açıldığında yine geçmişi ve yer imlerini konum çubuğunda hatırlıyor. Tekrar kapıyorum ayarlardan ama FF kapanıp açıldığında eski haline dönüyor sinir etti beni, sizde böyle bir sorun var mı ya da çözümü nasıl olur bunun hakkında bilginiz var mı.

Önerisi olan arkadaşlara ihtiyacım var.

Bu arada FF'nin kendisini güncelemesinden sorna durumun böyle olduğunu söyledim ama aynı zaman aralığında sıcak fırsatlarda gördüğüm bir programıda bilgisayarıma kurmuştum. (Advanced SystemCare) Ancak baktım bu program sadece FF nin geçmişini vs. siliyordu düzenli olarak o ayarlarıda kapadım ama hâlâ konum çubuğunda adresi yazarken FF nin geçmişinden ve yer imlerinden öneriler geliyor.
  • browserı açtığımda operadaki gibi karşıma böyle bir menu çıkmasını istiyorum. 9lu ziyaret kısayolu. hergün belli siteleri gezdiğim için kolaylık olur.

böyle bir eklenti var mıdır firefoxa?

edit:resim linki düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordBreaker -- 7 Kasım 2010; 19:00:07 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.