Şimdi Ara

Mozilla Firefox Download Sorunu Yardım Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Son zamanlarda " Mozilla Firefox " adlı internet tarayıcımdan download yapamıyorum. Kısacası download penceresi açılmıyor. " İnternet Explorer " adlı tarayıcımda sorun olmuyor.

Bilgisayarımda 2 tane oturum bulunmakta, biri ablamın biri benim. Ablamın oturumundaki mozilla da hiçbir sorun yok.

Bu sorunumu nasıl düzeltebilirim ? Tarayıcı ayarlarından olabilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amaterasu -- 27 Ocak 2008; 3:09:15 >

• Ctrl + J

dene bakalım yönetici açılacakmı...
  • @::x::

Açıldı. Yanlız anlatmak istediğim şu;

Download linkine tıkladığımızda sağ alt köşede "aç" "kaydet" komutlu pencere olur. İşte problem burda. Pencere açıldığı gibi kapanıyor.
  • Yukarı.
  • peki farklı bi linkte denedinmi ?
    indirmek istediğin şeyde olabilir problem.
  • @::x::

Her türlü linki denedim. Rapid olsun başka türlü download linki olsun.
  • aynı sorun bende de var download yaparken İe ye geçmekten bıktım..
    Format attıktan sonra bir daha asla dap yüklemem.. Hep onun başının altından çıkıyor bunlar..
    Sende de kesin Download Accelerator Plus (DAP) vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayarlar seçeekler menüsünde açılan pencerenin Ana sekmesinde bi kaç ayar var.
    Onları bi karıştır istersen. Birde nereye kaydediyorsa, o konumu bi kontrol et. belkide indiriyor ama göstermiyordur.
  • yanlıs bilmiyosam
    ff de söyle bişey war
    DL başlamıor fakat başlamasıyla bitmesi bir oluyor
    yani 1.5 mb dosya çekiyosan bittiğinde aktarım hızı 1.5mb/sn gibi bişey görünüyo
    not:yaş 17 nolcak
  • cevap vercektim , yardım edecektim ama +18 yazısını görünce yardım etme hevesim kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

cevap vercektim , yardım edecektim ama +18 yazısını görünce yardım etme hevesim kalmadı

arkadaş gönderme yapmış
    sanırım....
  • off baydı harbiden şu +18 muhabbeti ya. öyle bi başlığın içeriğinin +18 olma ihtimali mi var. çok aptalca gözüküyor bu haliyle. şu fıstığa bak +18 dersin normal fıstık çıkar falan o gibi durumlar için neyse
    bu haliyle 40 mtden belli sadece ilgi çekmek için yazıldığı tam tersine hiç ilgimi falan çekmiyor artık pek iyi düşünceler beslemiyorum konuyu açanla ilgili ve cevap verceksem de vermiyorum.
  • Farkıdaysanız (+18) olmayan hiçbir konu ilgi görmemeye başladı. Anlayan anladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.