< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mozilla, Firefox çökme sorununu gideren güncellemeyi yayınladı (2. sayfa)

-
-
Son zamanlarda çok hantallaştı eskiden daha seriydi sanki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke şu about:config sayfası Android'te açık olsa da bende kendilerini Android kanadında desteklesem :).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda Android'te "about:config" sayfasını etkinleştirmeyi buldum, bundan sonra bende Firefox'çuyum :)...
Nasıl oluyor o?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arama satırına "chrome://geckoview/content/config.xhtml" yazıp aratıyorsunuz. Açılan sayfadan "about:config" sayfasını "True" olarak değiştiriyorsunuz ve artık "about:config" sayfası erişilebilir hale geliyor. Tabii her tarayıcı kapandığında "about:config" sayfası tekrar kapanıyor ama o sayfada yaptığınız ayarlar değişmiyor. Bende bu SSD muhabbeti ile ilgili ayarları yaptım, artık "about:cache" sayfasındaki "Disk" başlığı adı altında dosya yolu yerine "none, only stored on memory" yazıyor ama yine girdi sayısı görülüyor, yani girdi oluşturmaya devam ediyor.
Girdi oluşturmasını nasıl engelleyebilirim, sizde "about:cache" sayfası nasıl görünüyor :)?
Bende crash veya herhangi sorun olmadı bugüne kadar. Gayet memnunum, Chromium tabanlı bir tarayıcıya da geçmem bu saatten sonra.
-
Arama motoru olarak da Vuhuv'a bakabilirsiniz, TR merkezli bir arama motoru ve özellikle yerel arama sonuçlarında çok başarılı olduğunu düşünüyorum :).
r3dfox'ta güncelleme gelmeyince librewolf 'a geçtim bakalım gayet iyi duruyor chrome defterini v3 'ten sonra tamamen kapattım w10 full edit olduğu için bahsi geçen hantallık bende pek yok :)
-
Arama motoru nadir kullanıyorum artık, orada google tekelini kıramadım ama artık çoğunlukla perplexity ile ai destekli arama yapıyorum.
Artık zaman bilgiye hızlı ulaşma devri.
-
Onu bilmiyorum ama dediğin şeyi denedim cidden mobilde erişim yapılabiliyor. iOS'ta yapılamaması kötü. Onda da malum WebKit dayatması yüzünden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X