Şimdi Ara

Mozilla Firefox 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
0
Favori
103.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En yeni ve Türkçe eklentiler için:

http://eklentiler.mozilla.org.tr/
  • feylesof çok sağol emeklerin için...

O NOSCRIPT herkese tavsiye ederim
  • feylesof iyi iş
  • [Deleted by Admins]
  • BARIKAT_fr uyarı veriyo bende sende vermiyo mu? Ben de bazen yanlışlıkla çıkıyorum uyarıyo...

Mozilla Firefox 2
  • Hem de bişiyi kaptmak istediğinde sekme kapatma tuşunu kullanmaya alış

Mozilla Firefox 2
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: BARIKAT_fr

alisamadim gitti
    eskiler unutulmaz mi ne

Walla benim elimde hep X'e gidiyo ama allahtan uyarıyo
  • [Deleted by Admins]
  • Yaw bu ilk başta verdiğim ayarları yapınca hızlanıyo ama belli bi süre sonra yavaşlıyo

Bi de bu
    quote:

Masaüstüne bi simge koycam; ona basınca mesela DH açılcak...

Nasıl yapıcam???

Bilen yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysn89

Yaw bu ilk başta verdiğim ayarları yapınca hızlanıyo ama belli bi süre sonra yavaşlıyo

Bi de bu
    quote:

Masaüstüne bi simge koycam; ona basınca mesela DH açılcak...

Nasıl yapıcam???

Bilen yok mu?

Yavaşlama konusunda şunu söyleyebilirim.Eğer önbellek ve ayrılmış disk belleği dolmuşsa bir süre sonra kasmaya başlar.Bu nedenle uzun kullanımlardan sonra kapatıp açmanı tavsiye ederim ya da fasterfox eklentisini kullanarak önbellek ve disk alanını artırırsın.Faydası olur.

Şu masaüstü konusuna gelince.
    -Bookmarks toolbar'a Donanım Haber forumunu eklersİn ve tek tuşla giriş yapabilirsin.
    -Açılış sayfan olarak ayarlarsın.
    Ama tahminim bunları zaten ayarlamışsındır.Bu durumda şunu önerebilirim.
    Firefox seçeneklerine girip GENEL kısmında varsayılan tarayıcı olarak Firefox'u ayarlarsın.Adres çubuğunda girmiş olduğun siteyi sürükle-bırakla masaüsütüne atarsın ve otomatikman o siteye bir kısayol oluşturursun.
    Firefox IE'den farklı olarak tek bir bookmarks dosyasında saklıyor sık kullanılanları.Bu nedenle bu şekilde bir çözüm önerebilirim.

• Çok teşekkürler arkadaşlar
  • Super Drag And GO

Bence aşırı faydalı bir eklenti, mesela link olarak işaretlenmemiş bir bağlantıyı (mesela (www..alirız.zom) normal cümle seçer gibi seçip mouse u sola hareket ettiriyorsunuz yeni tab ta sayfa açılıyor. Yada öyle bir sayfa yoksa default aramotorunuzda o söz ya da sözcük drubunu aratıyor.

Customize Google

Bu eklentiyle Google ın sayfasında çok fazla değişiklil yapabiliyorsunuz. Mesela benim gibi images.google.com u çok kullanıyorsanız işinize aşırı yarar. Çünkü mesela bir resme tıkladığınızda sizi oranın sayfasına değilde, direk olarak tam boyut resime yönlendiriyor.

Gmail Nofier

Bir mail ulaştığında size haber veriyor.

Paste And Go

Bu özellik Opera da vardı. Basit ve çok kullanışlı bence. Bir adresi veya kelimeyi kopyaladınız, adres bara sağ tıklayınca Paste seçeneğinin altında bir de Paste and Go seçeneği çıkıyor. Aynı şekilde arama motoru için ayrılmış kısma tıklayınca Paste and Search opsiyonu çıkıyor. ZAten oaraları birşeyi paste edip başka ne yapacaksınız ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluki -- 14 Ekim 2005, 20:45:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BARIKAT_fr

quote:

Orjinalden alıntı: korel23

birtane firefox sayfası acıp onuniçinden nasıl cogaltıyoduk sayfaları(operadaki gibi) bilen varsa yardımcı olursa sevinirim altta birsuru sayfa gorunsun istemiyorumda...

bende snein gibi dusunuyordum simdi oyle kulaniyorum sayfayi yanlislikla bi kapatiyorum butun siteler gidiyor tavsiye etmem hem guzelde olmuyor

ya valla operayı kullanıyorum bu yuzden kapatıyorum açıyorum tum sayfalarım karsımda
  • Ctrl+T de sayfanın içinde yeni tab açıyor. Ya da linkleri mouse un orta tuşuna basarak açarsan yeni tab da açılıyor. Bence aşırı kullanışlı. Ynalışlıkla kapamakda çok zor çünkü uyarı veriyor, "tüm sayfaları kapamak istiyormusunuz" diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

Ctrl+T de sayfanın içinde yeni tab açıyor. Ya da linkleri mouse un orta tuşuna basarak açarsan yeni tab da açılıyor. Bence aşırı kullanışlı. Ynalışlıkla kapamakda çok zor çünkü uyarı veriyor, "tüm sayfaları kapamak istiyormusunuz" diye

Şu orta tuşla açmayı öğrendiğim iyi oldu sağol
  • quote:

Ctrl+T de sayfanın içinde yeni tab açıyor. Ya da linkleri mouse un orta tuşuna basarak açarsan yeni tab da açılıyor. Bence aşırı kullanışlı. Ynalışlıkla kapamakda çok zor çünkü uyarı veriyor, "tüm sayfaları kapamak istiyormusunuz" diye

ya tamamda ben kapattım pcyi sonra tekrar actıgımda tum girdigim sayfalarımı tektek acmak yerine bir seferde gelsin hepsi karşıma istiyorum.
  • Hımmm. Şimdi anladım. Bilmiyorum onu yaf..
  • quote:

Hımmm. Şimdi anladım. Bilmiyorum onu yaf..

belkide boyle bişey yok benmi uydurdum naptım neyse yinede sağol ilgilendigin için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.