Şimdi Ara

Mozilla FireFox

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben İnternet Explorer Kullanıyorum ama şimdi sizlere bu mesajı mozilla kullanarak yazıyorum. Bu Yazılım ile ilgili bir msj değil. Bakın şimdi IE 6 ile benim siteye giriyorum çok güzel perfect ama birde mozilla ile giriyorum berbat. Bazı kenarlıklar kötü bloklar bozulmuş ayrıca flash saati göstermiyor. Macromedia Flash Player falanda yüklü. Ben bu programı sevmedim sizce kaldırıyımmı yoksa yapacak bişeyler ve pozitif yönleri varmı ?

• Kaldır!
  • Mozilla v.1.? - 1 nokta kaç ? Güncellemeleri yaptın mı ?
  • Mozilla Firefox 1.0.4
    Ama Temalarını Falanda Beğeniyorum IE'nin yanında ek browser olarak kullansam iyimi olur bilmemki. Sizden Öneri Bekliyorum Ayrıca tüm eklentilerin falan yüklenmesi gerekiyormu ???
    Yukarıdaki Menude Eklentiler var ama içinde hiç bişey yok...
  • Mesela şimdi bu sitede yanda Flash reklamlar falan var onları göstermiyor "Eklentiyi İndirmek İçin Tıklayın"yazıyor beni bir siteye yönlendiriyor birsürü eklenti var onların hepsi inecekmi ?
  • Birsürü eklenti var yanlış. Bir siteye yönlendiriyor hayli hayli yanlış . Kendi kendine kurması gerek. Demek sende birşey var .
  • Mozilla'nın kendi sitesi yokmu o işte orada 10-12 tane eklenti var. Onları diyorum. Birdehttp://www.miniex.net e girin oradaki üyelik bloğuna gelin isminizin yazılacağı yere gelin oraya tıklayın tıklanmıyor. Sendeki bir üst veya bir alt sürüm olabilir...

Opera Nasıl iyimi Peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    firefox hatası !!
    12 yıl önce açıldı
    Mozilla Thunderbird kitlenmesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegaWolf

Mozilla'nın kendi sitesi yokmu o işte orada 10-12 tane eklenti var. Onları diyorum. Birdehttp://www.miniex.net e girin oradaki üyelik bloğuna gelin isminizin yazılacağı yere gelin oraya tıklayın tıklanmıyor. Sendeki bir üst veya bir alt sürüm olabilir...

Opera Nasıl iyimi Peki ?

www.mozilla.org.tr

Opera kullanma bence . Karışık bişi

• Internet Explorer Mozillanın yanında sade kalmış hemen bişeyler yapmaları gerek yoksa mozilla bu işi götürür...
  • Mozilla işi götürdü çoktan
  • + mozillanin hızı gözle görülecek kadar farklı..
    Microsoft günden güne batiyor
  • Mozilla Firefox internetide hızlandırıyormu ?
  • Evet . De burası yeri değil yazılım genelde tartışacaksın bunu
  • hiç kullanmadım mozilla vede kullanmaya da niyetim yok walla..
  • firefox

güvenlik,tab,araçlar vs vs
  • Arkadaşlar Benim asıl konum web sayfamın neden doğru düzgün gösterilmemesiydi. Konu biraz kaydı yazılıma döndüÖzür Dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: NarkotiC

hiç kullanmadım mozilla vede kullanmaya da niyetim yok walla..

Bence Dene ben daha yeni denedim temalar falan hoş ie kullanıyorsan onuda silmek zorunda değilsin ikisini beraber kullanabilirsin ama tabi sen bilirsin kolay gelsin
  • saol dostum öneri için.. tşk ederim..
  • adam mozillanın exiklerini sayıyo sora insanlara öneriyo

• Hızına baktım onu sevdim allah allah
    Yüzbaşı ne derse o olur Biz daha Er

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolf -- 5 Haziran 2005, 15:09:56 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.