Şimdi Ara

Mozilla bozuldu SİLİNMİYOR (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mozilla dün gece açtığımda güncelleme yaptı. Ben de güncellemeyi beklemeden iptal ettim. Ondan sonra mozillayı daha açamadım. Açınca ‘Firefox zaten çalışıyor ama yanıt vermiyor. Yeni bir pencere açmak için eski Firefox işlemi kapatılmalıdır’ hatası alıyorum.

Mozillayı kaldıramıyorum, başka tarayıcı kuramadığım gibi internet explorer bile açılmıyor. Görev yöneticisi ekranından denedim kapanmıyor, uninstall denedim olmadı, regedit bölümünden firefoxu kaldırdım gene bi şey yok değişmedi... Ne yapacağım? Sistem geri yükleme yapayım dedim o ekrana bile gidemiyorum. Pc Genel itibariyle çalıştırılan programlara tepki vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil8585 -- 29 Ağustos 2020; 20:25:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun uğraşlar sonucu çözümü buldum, okuyacak arkadaşların işine yarar belki.

Shifte basılı tutarken PCyi yeniden başlat diyoruz.Elinizi hiç shiftten kaldırmayın.

Kurtarma konsolu açılacak. SORUN GİDER >>> GELİŞMİŞ SEÇENEKLER >>> BAŞLANGIÇ ONARMA diyoruz. Daha da bir şeye karışmayın. PC kendisi yüklemesini tamamlayınca sorununuz hallolur diye sanıyorum.

Ben de kazara sorunu çözdüm. Herkese bol şans.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun açılmıyor [Çözüldü]
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.