Şimdi Ara

MOZAİKLENMİŞ RESİM ACİLLL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde mozaik bir resim var ama ne yaptıysam bir sonuç alamadım bir program varmı veya paint adobe fln yardımlarınızı bekliyorum acil..

• sanirim mozaik efekti verilmis fotografi eski haline getirmek istiyorsunuz, korkarim ki bunu eski haline getirmeniz mumkun degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: axderter

Arkadaşlar elimde mozaik bir resim var ama ne yaptıysam bir sonuç alamadım bir program varmı veya paint adobe fln yardımlarınızı bekliyorum acil..

Dostum o iş filmlerdeki gibi olmuyor ne yazık ki... Gerçek hayatta gözlüklü, ufak tefek asosyal adamlar klavye tuşlarına absürd derecede hızlı basarak bir fotoğrafın içine orada mevcut olmayan detayları ekleyemezler...
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

quote:

Orijinalden alıntı: axderter

Arkadaşlar elimde mozaik bir resim var ama ne yaptıysam bir sonuç alamadım bir program varmı veya paint adobe fln yardımlarınızı bekliyorum acil..

Dostum o iş filmlerdeki gibi olmuyor ne yazık ki... Gerçek hayatta gözlüklü, ufak tefek asosyal adamlar klavye tuşlarına absürd derecede hızlı basarak bir fotoğrafın içine orada mevcut olmayan detayları ekleyemezler...

• Bi ekleyin bakalım duruma göre yine de.
  • mozaiklenmiş görüntü ve net olamayn görüntüyü uzaklastırdığımızda belirgin değil fakat anlaşılabilir oluyor acaba uzaklastırıp netlestiterek yakınlastırmak mümkün mü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düz mozaik mi, spiral mi, bulanıklıklık mı? Düz mozaikse unutun o işi, kopyalanacak piksel yoktur düzeltmeye çalışsak dahi...

EDIT:

Dediğim gibi ekler veya yollarsanız daha net yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 4 Haziran 2012; 13:56:47 >
  • tamam sağolun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.