Bildirim
MOZAİKLENMİŞ RESİM ACİLLL!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sanirim mozaik efekti verilmis fotografi eski haline getirmek istiyorsunuz, korkarim ki bunu eski haline getirmeniz mumkun degil -
quote:
Orijinalden alıntı: axderter
Arkadaşlar elimde mozaik bir resim var ama ne yaptıysam bir sonuç alamadım bir program varmı veya paint adobe fln yardımlarınızı bekliyorum acil..
Dostum o iş filmlerdeki gibi olmuyor ne yazık ki... Gerçek hayatta gözlüklü, ufak tefek asosyal adamlar klavye tuşlarına absürd derecede hızlı basarak bir fotoğrafın içine orada mevcut olmayan detayları ekleyemezler... -
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: First_Person
quote:
Orijinalden alıntı: axderter
Arkadaşlar elimde mozaik bir resim var ama ne yaptıysam bir sonuç alamadım bir program varmı veya paint adobe fln yardımlarınızı bekliyorum acil..
Dostum o iş filmlerdeki gibi olmuyor ne yazık ki... Gerçek hayatta gözlüklü, ufak tefek asosyal adamlar klavye tuşlarına absürd derecede hızlı basarak bir fotoğrafın içine orada mevcut olmayan detayları ekleyemezler...
-
Bi ekleyin bakalım duruma göre yine de. -
mozaiklenmiş görüntü ve net olamayn görüntüyü uzaklastırdığımızda belirgin değil fakat anlaşılabilir oluyor acaba uzaklastırıp netlestiterek yakınlastırmak mümkün mü ? -
Düz mozaik mi, spiral mi, bulanıklıklık mı? Düz mozaikse unutun o işi, kopyalanacak piksel yoktur düzeltmeye çalışsak dahi...
EDIT:
Dediğim gibi ekler veya yollarsanız daha net yardımcı olabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 4 Haziran 2012; 13:56:47 > -
tamam sağolun..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X