Şimdi Ara

Moviesmart türk eski türk filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu filmleri neden 4:3 yayınlarlar anlamıyorum kenarlar siyah kalıyor.

Moviesmart türk eski türk filmleri

• Aynı konuyu bende açacaktım çok saçma bişey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal 16:9 yayına geçtikten sonra bütün Yeşilçam filmleri o şekilde. Çünkü eski filmler 4:3 formatında. Aslında bu sorunu hallederler ama işlerine gelmiyor adamların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

Kanal 16:9 yayına geçtikten sonra bütün Yeşilçam filmleri o şekilde. Çünkü eski filmler 4:3 formatında. Aslında bu sorunu hallederler ama işlerine gelmiyor adamların.

hocam digiturk nasıl halletmişse bunlarda öyle halletsin. Adamlar hd yayınlıyorlar bunlar hala 4:3 formatından öteye gidemiyorlar. reklam aralarında da ikide bir kanald reklamını göstermesindende bıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

Kanal 16:9 yayına geçtikten sonra bütün Yeşilçam filmleri o şekilde. Çünkü eski filmler 4:3 formatında. Aslında bu sorunu hallederler ama işlerine gelmiyor adamların.

hocam digiturk nasıl halletmişse bunlarda öyle halletsin. Adamlar hd yayınlıyorlar bunlar hala 4:3 formatından öteye gidemiyorlar. reklam aralarında da ikide bir kanald reklamını göstermesindende bıktım

Film arasına reklamda girmemeli bence. Dsmart çok geriden geliyor digitürk'e göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk TV'lerinden Unutulmaz Anlar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.