Şimdi Ara

Movie Video Birleştirme de Altyazı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Movie hazırlıyorum sony vegas ile 3 tane farklı video elde ettim ayrı ayrı bunları tekrar birleştireceğim.Videonun bir tanesinde altyazı var o videoyu vegasa atıp tek film yaptığım zaman altyazı dosyası ile uyumsuz olacak.O videoya altyazı dosyası olmadan herhangi bir programla altyazı ekleyebilirmiyim orjinalinde altyazı olacak

• sony vegas ile yapabilirsin aslında. şu videonun altyazısını sony vegas ile eklemiştim.

http://www.youtube.com/watch?v=QLmkLQBVpPk

ama daha profesyonel bir çözüm arıyorsan bilemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamu_89 -- 26 Eylül 2011; 19:30:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamu_89

sony vegas ile yapabilirsin aslında. şu videonun altyazısını sony vegas ile eklemiştim.

http://www.youtube.com/watch?v=QLmkLQBVpPk

ama daha profesyonel bir çözüm arıyorsan bilemem :)

İşte bu lazım hocam :) Sony Vegas 10 kullanıyorum amatörüm biraz da nasıl ekleyebilirim altyazıyı ? video var , altyazı da hazır gibi ama entegre etmesi biraz aşıyor

• ben hazır altyazıyı entegre etmedim ama. videoya yazı ekleyerek her altyazıyı kendim bir bir yazdım (ne de olsa kısa bir video idi) şöyle ki; yazıyı yazdım, boyutunu küçülttüm, yazıyı aşağıya çektim ve karşınızda Türk zekası :)) sizinde altyazınız kısa ise bu şekilde yapabilirsiniz. çünkü asıl sorun senkron ayarlamasında :) ama uzun bir altyazı ise ve elinizde .srt formatlı ve videoya senkronlu altyazınız var ise Pocket DivX Encoder programını kullanabilirsiniz. altyazıyı videoya gömüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamu_89 -- 26 Eylül 2011; 19:56:10 >
  • quote:

ben hazır altyazıyı entegre etmedim ama. videoya yazı ekleyerek her altyazıyı kendim bir bir yazdım (ne de olsa kısa bir video idi) şöyle ki; yazıyı yazdım, boyutunu küçülttüm, yazıyı aşağıya çektim ve karşınızda Türk zekası :)) sizinde altyazınız kısa ise bu şekilde yapabilirsiniz. çünkü asıl sorun senkron ayarlamasında :) ama uzun bir altyazı ise ve elinizde .srt formatlı ve videoya senkronlu altyazınız var ise Pocket DivX Encoder programını kullanabilirsiniz. altyazıyı videoya gömüyor.

Röportaj videosu 1 dakikalık :) zaten altyazı yazma programı ile kendim yazım senkronize ettim altyazı dosyası da var video da var :).Tekrar yazmak çok zor geliyor baya satır var çünkü dediğin program yapar heralde benim işlemi.Formatta str yapabilirim heralde o programla

• .srt format şart mı o program için bilmiyorum ama eğer şartsa ve altyazı formatını değiştiremezsen de subtitle workshop adlı bir programla altyazı formatını değiştirebilirsin. ama istersen senin için formatı srt yapabilirim. tabi değiştirmek gerekiyorsa :)
  • quote:

.srt format şart mı o program için bilmiyorum ama eğer şartsa ve altyazı formatını değiştiremezsen de subtitle workshop adlı bir programla altyazı formatını değiştirebilirsin. ama istersen senin için formatı srt yapabilirim. tabi değiştirmek gerekiyorsa :)

Hocam zaten srt ben de subtittle workshop kullanarak yaptım altyazıyı.Şimdi divx encoder indiriyorum ile gömmeyi deniyorum inşallah olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlem başarılıSony vegas ile 400mb 1dakikalık video şimdi 22mb düştü daha iyi oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.