Şimdi Ara

Movie Maker sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Movie maker da 25-30 dakikalık bi müzikli slayt yapmak istiyorum. Herşeyi hazırlayıp filmi kaydete bastığımda yaklaşık 5 dakka bekleyip hata verio. kullanılalan dosyalar silinmiş veya hafıza yetersiz diyo . 5 dakkalık falan 1 film yapsam hata fala vermiyor. Acaba bu movie maker la ilgili bişey mi yoksa bi ayar falan mı yapmam gerek .

• yerel diskin C de ne kadar boş yer war?
    Sanırsam bilgisayarda yeteri kadar boşyer olmadığı için bu hatayı veriyor.
  • harddisk yeterince boş sanırım: 39.1 GB C: Deki boş alan
  • ama düz mantık yürütsek bile bu sisteminde yetersiz boş alan olduğuna çıkıyor.5 dk ile 30 dk tam 6 katı fazla yer ister.
    movie maker da kaydederken sanırsam avi olarak kaydediyor o yüzden çok büyük yer istiyor olabilir.
    kaydederken hangi formatta kaydedeceğini soruyorsa oradan ayarlarını düşürerek deneyebilirsin.
    peki 5dk lk tasarıyı kaydettin diyelim, boyutune kadar görünüyor?
  • 49mb civarı bunuda kaydetmeden önce 265 mb olarak gösterio
  • yardım edebilcek kimse yok mu ya
  • Hocam movie maker orada bir encode yapıyor.biten dosyanın boyutu 265mb olabilir ama onu encode etmesi için çok daha büyük bir alan kullanıyor olabilir.ben hala yetersiz yerin olduğunda ısrar ediyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_12741011/tm.htm bunu da bir oku istersen

Evet bu okuduklarım movie maker ın resmi forumundan arkadaşım.
    diyorlar ki;harddiskinizde yeterince boş yer olduğuna emin olun ve daha da önemlisi:
    bilgisayarınızdaki RAM miktarı nedir?diye soruyorlar
    çünkü windows movie maker dataları önce ram e yazıyor.
    bunun için şunu deneyebilirsin.
    sanal bellek miktarını arttır biraz.
    ram in ne kadar onu bi söyle ona göre sana söyleyeceğim ne yapman gerektiğini.
    ayrıca ram in 512den aşağı ise hiç kasma derim peşin peşin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 1 Şubat 2008; 19:48:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adobe Premiere Ses Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Ulead Photo Express sorunu yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ram 2 GB DDR2 (667mhz) Şu an da yaklaşık 40 gb boş yer var c: de . Bunun boşlukla alakalı olucağını düşünmüyorum çünkü 40 gb lık bi video olabilirmi?
  • olur ama senin yaptığın dosya olur mu bilmiyorum.
    peki sen tasarını bitirdin, kaydetmek istiyorsun.orada ne seçiyorsun kaydetmede?ne olarak yani?
    çözünürlük, format ne belirliyorsun?
  • Standart en üsttekini
    bi kaç kere düşük kalitede kaydetim dedim onu kaydetti ama ondada video başladığı gibi duruyo görüntü kiyleniyo müzik devam ediyor
  • eğer kaydetti ise benim aklıma hdd deki boş yerden başka hiçbirşey gelmiyor dostum.
    movie maker ın forum sitesinde birsürü şey okudum.başka da birşey diyen olmamış
    hem ne kasıyosun onunla ya
    ulead video studio 11 kur
    windows movie maker a 10 basar ayrıca wmw gibi saçma salak huyları da yok böyle
  • saolasın ya bu program free mi bide link verebilirsen çok ii olur
  • üzgünüm.lisanslı ama belki trial falan kullanabilrisin bir süre.
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=1800
  • yardımların için çok saol
  • yer yeterli hocam bende kullanıyorum mb mb bir dosya yapmıştım yer ile alakası yok.
  • acaba movie de kaydettiğin resimlerden biri kolleksiyondayken bilgisayrdan silinmiş olabilirmi.

koleksiyonda daha önceki çalışmalarından dolayı olup sildiğin resim se video vs. olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1907

acaba movie de kaydettiğin resimlerden biri kolleksiyondayken bilgisayrdan silinmiş olabilirmi.

koleksiyonda daha önceki çalışmalarından dolayı olup sildiğin resim se video vs. olabilir.

e artık bunu da yapmamıştır di mi?bizi de haybeye uğraştırmamıştır
  • peki diyelim silindi, taa en bastanmi yapmak zorundayim videoyu?? ve hangi dosyanin eksik oldugunu nasil anlayacam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.