arkadşlar movie maker da yiğenime bir tane sayt hazırlayıp cd ye yazıcam ama problem şu resimleri ve sesi ekliyorum ama görüntüler gelmiyor sadece ses geliyor nerde yalnış yapıyorum bu arada konuyu yalnış yere açtıysam kusura bakmayın
Resim ve müzikleri zaman çizelgesindeki katmanlara yerleştirdiğinde herşeyin normal olması gerekir
dostum nasıl yaptığını biraz anlatırsan hatalı yaptığın yeri anlayabiliriz.
ilgin için teşekkürler şöyle yapıyorum önce resim ekle kısmından resimleri ekliyorum sonra müzik ekle kızmından müziği ekliyorum hiç başka birşey yapmadan yürüt diyorum ses ilerliyor ama görüntü ilerlemiyor hatta görüntü yani resimler hiç gözükmüyor
dostum resim ve müziklerini sahneye al
sahneye aldıktan sonra film şeridine al istediğin sırayla
şarkıyıda ses katmanına yerleştir
sonra katmandaki ilk resmi tıkla önizle
dsya menüsünden filmi kaydet ile kaydedebilirsin
bunları yapıyorsun değil mi
Arkadaş olması gereken yöntemi yazmış. Ancak sen bu işte daha yenisin galiba. Zira resmi tıklarsan video olmadığı için zaten oynamaz. Müziği tıklarsanda sadece müzik çalar.
Neyse, ark. söylediği yöntemle aşağıdaki film şeridine videolarda ekleyerek değişik VCD ler hazırlayabilirsin. Bunları yaptıkçada deneyimin gelişir. Ayrıca resim veya videoların arasına efektler kısmından seçtiklerinide koyarsan ortaya hoş bir çalışma çıkar. Hadi bakim kolay gelsin.
arkadaşlar kusura bakmayın cevap biraz geç oldu hallttim kardeşim eline sağlık yorduk seni
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
arkadaşlar kusura bakmayın cevap biraz geç oldu hallttim kardeşim eline sağlık yorduk seni