Şimdi Ara

Movie Maker Hatası Yardım Edinn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar win 8 isletim sistemim var 1 hafta oncesıne kadar Fraps dan aldıgım görüntüleri video yapa biliyordum şimdi ise movie maker hata veriyor kullandıgım dosyaya uzantı hatası dıyor 0xc946002c bu sekılde bı hata verıyor uzantı altında bana yardım edın

• Umuyorum anlayacak akdar ingilizceniz vardır. Öncelikle movie makerın yeni sürümünü indirip tekrardan kurun, problem devam ediyorsa kodeklerde bir sorun olabilir diye kodek kaldırıcısı ve uygun kodek adresi verilmiş bunlarıda kullanıp problemi çözebilirsiniz diye düşünüyorum. Hala bir işe yaramıyorsa bilgisayarınızı iyi bir virüs taramasından geçirip bir efaya mahsus "combofix" yazılımı ile taratmanızı size öneririm...Bütün bunlara rağmen hala bir çözüm getirememişseniz uğraşmayın bu kadar internette bir dolu vide düzenleme programı var Türkçe olanlarından bir tanesini indirip yolunuza devam edin, bir aha ki windows kurulumuna kadar...Geçmiş olsun kolay gelsin..

http://answers.microsoft.com/en-us/windowslive/forum/moviemaker-program/error-code-0xc946002c/8b16b87e-c934-4a65-841b-fa90eabccb48?msgId=b18ae6c5-1cba-4536-a162-024d51ac4b32

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Winrar part birleştirme yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.