Bildirim
Movie Maker Hatası Yardım Edinn
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Umuyorum anlayacak akdar ingilizceniz vardır. Öncelikle movie makerın yeni sürümünü indirip tekrardan kurun, problem devam ediyorsa kodeklerde bir sorun olabilir diye kodek kaldırıcısı ve uygun kodek adresi verilmiş bunlarıda kullanıp problemi çözebilirsiniz diye düşünüyorum. Hala bir işe yaramıyorsa bilgisayarınızı iyi bir virüs taramasından geçirip bir efaya mahsus "combofix" yazılımı ile taratmanızı size öneririm...Bütün bunlara rağmen hala bir çözüm getirememişseniz uğraşmayın bu kadar internette bir dolu vide düzenleme programı var Türkçe olanlarından bir tanesini indirip yolunuza devam edin, bir aha ki windows kurulumuna kadar...Geçmiş olsun kolay gelsin..
http://answers.microsoft.com/en-us/windowslive/forum/moviemaker-program/error-code-0xc946002c/8b16b87e-c934-4a65-841b-fa90eabccb48?msgId=b18ae6c5-1cba-4536-a162-024d51ac4b32
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- video tdr failure
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- telefon ısınması neden olur
- silinen dosyaları geri getirme
- pc otomatik kapatma
- mavi ekran hatası
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X