Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajzen -- 24 Şubat 2023; 18:53:15 >

• Edius kullan.
  • "pinnacle video studio" ya da "ulead video studio". kes, biç, yapıştır, geçiş ekle, efekt ver; hepsini yapar...
  • Yapacağınız işlem nedir ? Siz işlemi söyleyin, ona göre yardımcı olmaya çalışayım. Her programın kendine göre özellikleri var sonuçta..
  • avid pro
  • Sony Vegas Pro 10

Kullanımı çok rahat ve Youtube eğitim videosu kaynıyor.Tavsiye ederim
  • Çok Şahane Efektler'e Gerek Yok Bir Cs Moviesi Yapıcam.Demo Dosyanının Kaydını Aldım.Moviede Hazır.Fazla Bi Efekte Gerek Yok.

Geçiş Efektleri Cross Yakınlaşması Hız Düşürme Gibi Efekt olsa Yeter.

Programlardan Fazla Anlamıyorum.Bu Yüzden Ne Tür Efektler Olduğunuda Bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğiniz efektler sony vegas pro 10 içerisinde mevcut

http://www.youtube.com/results?search_query=sony+vegas+pro+10++tutorial&aq=f

Buradaki videolardan fikir edinebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Bahsettiğiniz efektler sony vegas pro 10 içerisinde mevcut

http://www.youtube.com/results?search_query=sony+vegas+pro+10++tutorial&aq=f

Buradaki videolardan fikir edinebilirsiniz

Keşke Türkçe Olsaydı Anlatım Ama Ypamaya Çalışcam Teşekkürler Video İçin

• Rica Ederim.
  • Windows Live Movie Maker olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Windows Live Movie Maker olmuyor mu?

Olmazmı O Bir Efsane Ama Efekt Yok Malesef
  • Ne efekti istiyorsun? İstediğin efektler yoksa ayrı tabi, ama MLMM'de birçok değişik efekt var ve kullanım kolay (ve bedava).
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Ne efekti istiyorsun? İstediğin efektler yoksa ayrı tabi, ama MLMM'de birçok değişik efekt var ve kullanım kolay (ve bedava).

Dediğim Gibi Çok Fazla Bi Efekt İstemiyorum.Böyle Zoom Yapabileceğim Video'nun Rengini Falan Değiştireceğim Gibi Şeyler İstiyrum.MLMM Nedir Bu Arada ?
  • Microsoft Live Movie Maker
    Ben basit firma videolarını bu programdan yapıyorum. Herşeye yetmiyor elbette ama basit sunumlar için fazlasıyla iyi.
  • Vegas Pro 10 yanı sıra Adobe Premiere Pro bu iş ve efektler için biçilmiş kaftanlardan biridir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LmfaO -- 2 Eylül 2011; 12:23:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.