Şimdi Ara

Mova P50 Pro Ultra Kullanıcıları Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
8
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, bir kaç kez cleangenius önce süpür sonra sil modunda paspas pedleri çıkarılamadı, bazende paspas yaparken paspası yıkamak için döndüğünde istasyonda paspas pedleri takılı değil hatası veriyor. Başına gelen var mı çözüm için dreame ürünlerinde yazanları denedim ama sonuç alamadım yeni paspas aldım gelince bide onunla deneyeceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Paspasın kendisi ile ilgili sorun olacağını sanmıyorum, bez parçası sonuçta. Siz hem robotun paspas yuvasındaki hem de paspas pedini taktığınız parçadaki bağlantı yerlerini,mıknatısları iyice temizleyin.

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Temizledim ama bidaha kontrol ediyim. Bide cihazı sıfırlayıp deneyeceğim

Merhaba, Bende Narwal'ın istasyonsuz modeli var, 2 ay kullanımda Annemin hoşuna gidince İstasyonlu ve özellikli modellere baktım. L40s Pro Ultra satın aldım (Vatandan) ama şarjında problem vardı.10 Dk haritalandırma yapınca %10 düşüyordu. İşin kötü yanı 5 dakika istasyonun dışında kaldığında hiç çalışmadığı halde %87'e düşüyordu. Ben de iade ettim. Sonra Mova'nın V50 Ultra complete satın aldım. Ama Amazon'da satın alanların yorumu 8 ay öncesinden olan sorunlar 2026 Ocak ve Şubat yorumlarında okuyunca onu da kargodayken iade ettim. Sorunlar çözülmemişti. Siz hala bu süpürgeyi kullanıyor musunuz? (Umarım hala kullanıyorsunuzdur sağlıklı bir şekilde)

Bir de Mova’nın son güncellemesi ne zaman oldu ve versiyon numarası nedir?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD FX X8 8300 3.3GHz 16MB 32nm AM3 / KINGSTON 16GB(2x8GB) 1600MHz DDR3 KHX16C9T3K2/16X / MSI 970 GAMING Soket AM3 DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart / Sapphire R9 380 4GB GDDR5 256BIT NITRO DUAL-X OC 11242-13-41G / Samsung 850 Evo 250GB MZ-75E250BW SSD / WD 1 TB 7200RPM 64MB SATA3 BLUE (WD10EZEX) HDD / 23.6 VIEWSONIC VX2457-MHD Full HD AMD Free Sync 1ms 75Hz HDMI DP / Dark Transformer USB 3.0, Full Tower ATX Kasa / Xilence XP700 700W 135mm Fan PSU Gaming Serisi 80 R3 / Microsoft Windows 10 Pro 64 Bit
  • antares079 kullanıcısına yanıt
    İstasyonun dışında çalışmadan durunca şarj bitmesi bütün robot süpürgelerde aynı durum kendini beklemeye almıyor 1-2 saat içinde şarjı bitiyor çalışmasa bile. Önceki roborock da öyleydi. Son güncelleme 1-2 ay önce geldi heralde. Sorunsuz kullanıyorum problem yok. Sürüm numarası. 4.3.9_2148

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.