Bildirim
Moussa Sow Yeni Video | Tüm Golleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
keşke müzik yerine maç spikerinin sesi olsaydı. Benim fikrim böyle bazılarıda müzikli seviyodur bilemem -
Müzik olmamış -
quote:
Orijinalden alıntı: tufan1990
keşke müzik yerine maç spikerinin sesi olsaydı. Benim fikrim böyle bazılarıda müzikli seviyodur bilemem
Dun gece saat 3 te yaptım hocam en gazla böyle oldu zaten o kadar prof. Değilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buğulandırma efekti koymasan daha iyi olabilirmiş -
Gollerin %90 ı 1. sınıf golcü işi bu adam gerçekten komple bi forvet bence -
ligtv 6 ay içinde silecek videonu benimde böyle videolar vardı hepsini sildiler. -
quote:
Orijinalden alıntı: King Schultz
ligtv 6 ay içinde silecek videonu benimde böyle videolar vardı hepsini sildiler.
Genelde siliyolar ama bakalım :) bazen silmiyolar Bi tane var hala duruyo
quote:
Orijinalden alıntı: FenereSevdalı
quote:
ligtv 6 ay içinde silecek videonu benimde böyle videolar vardı hepsini sildiler.
200 bine yakın hiti olan videomu sildiler uyarı geldi. tekrar paylaşırsan yasal işlem vs başlatırız gibisinden. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FenereSevdalı
quote:
200 bine yakın hiti olan videomu sildiler uyarı geldi. tekrar paylaşırsan yasal işlem vs başlatırız gibisinden.
Kötü olmuş. Zaten videoların sağ altında okuz gibi ligtv.com.tr yazıyı niye siliyosun kaynak ta belirtiyoruz yine siliyolar.
Hangi programla yaptın? -
Çok ilginç bir adam ya Moussa Sow. Attığı gollere baksan Türkiye Ligi bu oyuncuya az gelir ligin tozunu attırır diyorsun. Ama gol dışında sahadaki yaptıklarını izlesen ne biçim oyuncu santrfor mu bu diyorsun. Çok ilginç bir futbolcu. -
-
-
sevince bak -
haci videonu indirip benim düzenlememe izin veriyormusun ben vegasta bi deniyim nediyorsun ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X