Şimdi Ara

mouselarda press reaction süresi en önemli konu budur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence mousedeki en önemli şeydir.aim400kg ye girdigimde press reaction 0.130ms yapanlar görüyorum. aceba hangi mouse yi kullanıyorlar.

kendi mousenizi test etmek için buyrun:

http://aim400kg.ru/train/?a=pr&ln=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 5 Eylül 2013; 1:32:09 >

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Farenin bastığınız tuşa ne kadar sürede verdiği tepki değil o sizin yeşili görüp ne kadar sürede tepki verdiğiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence34

Farenin bastığınız tuşa ne kadar sürede verdiği tepki değil o sizin yeşili görüp ne kadar sürede tepki verdiğiniz.

farenin kaliteside önemli bu konuda tıklamaya ne kadar çabuk cevap verdigi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

:D komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehuirem

quote:

quote:

:D komik

acemi olmandan kaynaklanıyor komik olması:D
  • polling rate sadece windowsun imleci okuma hızıdır. bu sadece sensörle olur. tıklamayla bir alakası yok.
  • quote:

polling rate sadece windowsun imleci okuma hızıdır. bu sadece sensörle olur. tıklamayla bir alakası yok.

ben mouse dizaynından bahsediyorum sen mouse tuşuna bastıktan sonraki kısımdan yani.(daha dogrusu tuşa basmaya başladıktan sonraki kısım.)
    polling rate kişiden kişiye degişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 5 Eylül 2013; 2:13:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nedion hacı osman
  • ehuirem E kullanıcısına yanıt
    Uzatmaya ve abartmaya gerek yok. Click lerin yapısı çok basittir şurada tartışmaya bile değmez. Tıklarsın basar tıklamazsın basmaz.
  • quote:

Uzatmaya ve abartmaya gerek yok. Click lerin yapısı çok basittir şurada tartışmaya bile değmez. Tıklarsın basar tıklamazsın basmaz.

abartmaya deger bence 100 ms nin önemi büyüktür.2 sniper karşılıklı birbirinizi görüp ateş edecekseniz eger.
    adamlar 0.130ms yapıolar ben en fazla 0.230 ms falan yapabiliyorum.bunu mouse ergonomisiyle ilgili olabilecegini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 5 Eylül 2013; 2:45:44 >
  • sen fazla düşünme :D eğer iyi bir oyun faresi alırsan yanında refleks de veriyorlar. belki onlardan vardır
  • quote:

sen fazla düşünme :D eğer iyi bir oyun faresi alırsan yanında refleks de veriyorlar. belki onlardan vardır

oyunda 100ms farkını bilemicek birinden bu yorum beklenir:D
  • burada olayın mouse ile pek ilgili değil de daha çok tıklayanın refleksiyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben de. çünkü 1.5 senedir kullandığım 5TL lik pirhana mouse ile 0.230ms. Sanırım mouse değişse bile sen tepkiyi erken veremezsen bir sonuç almazsın. mouse büyük etken değil yani benim fikrimce. Tabii ki küçük rakamlar söz konusu olunca küçüğün de küçüğü bir oynama oluyordur ama oyundaki etkisi ne ölçüde olur tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaKaN93

burada olayın mouse ile pek ilgili değil de daha çok tıklayanın refleksiyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben de. çünkü 1.5 senedir kullandığım 5TL lik pirhana mouse ile 0.230ms. Sanırım mouse değişse bile sen tepkiyi erken veremezsen bir sonuç almazsın. mouse büyük etken değil yani benim fikrimce. Tabii ki küçük rakamlar söz konusu olunca küçüğün de küçüğü bir oynama oluyordur ama oyundaki etkisi ne ölçüde olur tartışılır.

0.219 yapıyorum razer imperator 2012 ile mose ile ilişkisi var demekki.0.16 bile yaptıgım oldu nadiren.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaKaN93

burada olayın mouse ile pek ilgili değil de daha çok tıklayanın refleksiyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben de. çünkü 1.5 senedir kullandığım 5TL lik pirhana mouse ile 0.230ms. Sanırım mouse değişse bile sen tepkiyi erken veremezsen bir sonuç almazsın. mouse büyük etken değil yani benim fikrimce. Tabii ki küçük rakamlar söz konusu olunca küçüğün de küçüğü bir oynama oluyordur ama oyundaki etkisi ne ölçüde olur tartışılır.

0.219 yapıyorum razer imperator 2012 ile mose ile ilişkisi var demekki.0.16 bile yaptıgım oldu nadiren.

dediğim gibi illa ki ilişkisi var ama 5TL lik mouse ile razer imperator u kıyaslıyorsunuz ve 0.011ms farktan bahsediyorsunuz. Bir profesyonel oyuncu değilseniz yani bu işten para kazanmıyorsanız 0.011 ms nin ne kadar önemi olabilir ki. Örnek veriyorum CoD mu oynuyorsunuz zaten karşınızdaki oyuncular da sizin düyenizde olacağı için olay mouse dan önce refleks e bakıcak yani anlatmak istediğim o. Mouse faktörü ancak bu işi profesyonel yaptığınızda devreye girecektir diye düşünüyorum. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaKaN93 -- 5 Eylül 2013; 14:33:22 >

• HaKaN93 H kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına şu konuyu uzatmayı bırakın. Monitörünüz 5 ms tepki süresine sahip, gelmiş burada 0,2 ms nin muhabbetini yapıyorsunuz. Görmedikten sonra neye tepki vereceksiniz kardeşim geçin bu işleri ya oyununuzu oynayın :D
  • quote:

Allah aşkına şu konuyu uzatmayı bırakın. Monitörünüz 5 ms tepki süresine sahip, gelmiş burada 0,2 ms nin muhabbetini yapıyorsunuz. Görmedikten sonra neye tepki vereceksiniz kardeşim geçin bu işleri ya oyununuzu oynayın :D

5ms nin degil 100ms nin muhabbeti.0.13 ile 0.23 arasında 100ms fark var. milisaniye saniyenin 1000 de 1 idir.
  • quote:

quote:

5ms nin degil 100ms nin muhabbeti.0.13 ile 0.23 arasında 100ms fark var. milisaniye saniyenin 1000 de 1 idir.

Kendi mesajınızda yukarıda 0.13 ms diye bahsetmişsiniz o yüzden milisaniye cinsinden söyledim. Dediğim gibi hiçbir alakası yok fare ile boşuna kendinizi yormayın böyle basit oyunların gerçek oyun performansınıza da hiçbir katkısı yok onu da bilin isterim :) Buradaki olay sadece beyin, göz ve el koordinasyonunuzla alakalı. Ayrıca aim400 gibi hayvani tıklama sayılarından para kazanan sitelere para kazandırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Yukarı da yazmışlar aynı oyuncu ekipmanı üretip satan firmalar gibi Special trainings for gamers diye her Gamer kelimesini gördüğünüz yere saldırıyorsunuz biri de çıkıp profesyonel oyuncular bunu oynuyormuş ben de oynadım çok yararını gördüm derse yandık :)

• quote:

quote:

quote:

Kendi mesajınızda yukarıda 0.13 ms diye bahsetmişsiniz o yüzden milisaniye cinsinden söyledim. Dediğim gibi hiçbir alakası yok fare ile boşuna kendinizi yormayın böyle basit oyunların gerçek oyun performansınıza da hiçbir katkısı yok onu da bilin isterim :) Buradaki olay sadece beyin, göz ve el koordinasyonunuzla alakalı. Ayrıca aim400 gibi hayvani tıklama sayılarından para kazanan sitelere para kazandırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Yukarı da yazmışlar aynı oyuncu ekipmanı üretip satan firmalar gibi Special trainings for gamers diye her Gamer kelimesini gördüğünüz yere saldırıyorsunuz biri de çıkıp profesyonel oyuncular bunu oynuyormuş ben de oynadım çok yararını gördüm derse yandık :)

En azından göz refleskini gelistiriyor. Bence faydası var. Press reactionun pek görmedim ama exact aimingin faydası oldu diyebilirim :)

• Fps icin en iyi press reaction süresi (en kısa) logitecg g9x dir. Bu fareyle rahatlıkla 0.200 ün altına inilebilir. Ama tutusa alısmak lazım alısınca cok guzel fps faresi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.