Şimdi Ara

Mouse ve Touchpad Çakışma - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus ve Exper iki laptopum var , 2sine de grundig marka yeni aldıgım kablolu mouse taktım birkaç işlem için
    öncesinde asus'a recovery yaptım,exper laptopu da aldım.ikisi de win8 - usb 3.0 (laptop ramlerini kendi aralarında çapraz degistirdim.)

sorunum asus'ta chrome girdigimde sağ tık yaptıgımda touchpad 'ten direk siteler acılıyor.chrome sildim yükledimyen ama aynı hala sorun devam ediyor.
    Exper'de ise yeni almama ragmen bazen touchpad imleci ekranda kayboluyor veya kitleniyor veya pc metro ekranını acıyor.cok uyuz hiç kullanılamıyor.

düşüncem mouse cakısma mı yapıyor acaba, grundig mouse usbden otomatik tanıdıgı için bişey yüklemedim yazılımını nasıl silerim veya bu sıkıntılardan nasıl kurtulurum tecrübeli arrkadaş var mı? ben sorunları mouse çakısması diye yorumladım ama başka bir problemde olabilir.???

touchpadlere güncelleme yapamıyorum.denetim masasından fare ye girip güncelleme yapıyorum microsoft mouse güncel yazıyor.

birde sağ altta calısan uygulamaların simgeleri varya o kısımda özelleştir'e tıkladıgımda set.exe sil.exe son.exe gibi isimler var ve simgeleri google chrome simgeleri ,ben google chrome u ilk başta katılımsız olarak ekletiler dahil şekilde olanını kurdum,chrome sildim ama sag altta hala exe ler var neden acaba görev yöneticisinde falan gözükmüyorlar sadece orda var ve chrome eklentili diye a katılımsız niye sag altta o adla simgeler olsun anlayamadım.??????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.