Şimdi Ara

mouse ve pad önerisi (cs:go için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cs:go için mouse ve pad önerisine ihtiyacım var. şu sete ne dersiniz? arkadaşlarla cs:go'ya baya sardım ama normal bi logitech m325 mouse'um var. mouse pad ise aşırı tırt bir şey. eldiven alırken M beden oluyor. parmaklarım uzun degil o kadar, avuç içim parmaklara göre nispeten büyük ve geniş. m325 ufak geliyor mesela. bir de Mac'te oynuyorum ona göre önerirseniz sevinirim. yani Windows'ta özel programını kurup oynayacağınız a4 tech mouselar ben de çalışmayacaktır muhtemelen. son olarak bütçe olarak aşağıdaki gibi 200'e kadar çıkabilirim sanırım ama daha da fazla olmasın artık, hayatım hep oyun değil. bir de hepsiburada'da 25 tl çekim var yılbaşı sonrası.

http://www.hepsiburada.com/steelseries-rival-kablolu-oyuncu-mouse-steelseries-qck-oyuncu-mousepad-ssb59994-p-BD803471?categoryId=52&productId=bd803471&utm_campaign=category-bilg-20151229&utm_content=elektronik&utm_medium=newsletter&utm_source=email&utm_term=kategori-bilgisayar&wt_em=newsletter.elektronik.kategori-bilgisayar.category-bilg-20151229

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rival ve qck+ ikilisi yeterli olacaktır
  • eliniz çok büyük değil galiba m beden eldivene göre benim de öyle. arkadaşın önerdiği rival gerçekten ama gerçekten çok büyük bir mouse. elim mouse a sığmıyor resmen o derece büyük tutmak için zorluk çekiyorum. bence sizin elinize uygun steelseries kana ve ya sensei olacaktır. mouse pad konusuna gelince bence qck medium boy yeterli sensitivityniz çok düşük değilse.
  • teşekkürler, gece hediye çekim aktif olunca siparişi geçtim. eğer dediğiniz kadar büyükse iade edebilirim. şimdi aklıma geldi, önceden a4 Tech x7 kullanırdım, çok güzel oturuyordu o elime. yanında gelen medium mouse pad. sensivity nispeten düşük oynuyorum ama evde şu an kullandığım da küçük ama sığıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.