Bildirim
Mouse'un pili neden bu kadar çabuk biter?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
pil markası önemli. duracell tavsiye ediliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: algkmn
pil markası önemli. duracell tavsiye ediliyor.
zaten ilk pil duracell di ikincisi gp(2700)... -
10 ay biraz fazla geldi, 1 ay ideal diye düşünüyorum..gp 2700 mah mi? şarjli pil mi kullaniyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı dert benimde başımda var. Duracell kullanıyorum. Ama sanırım GP daha iyi gibi daha uzun gidiyor sanki.
Kullandıgın pilin mah değeri çok önemli.Ayrıca uyku moduna almasıda var yani mouse sürekli çalışıyor uyku moduna almıyorsa kendini hemen bitmesi çok çok normal. -
10 ay abartı..
sonuç olarak ne şekilde test edilip bu bilgiye nasıl ulaşılıyor bilemeyiz.. her kullanıcının mouse ile geçen zamanı farklıdır..
şarjlı ve mha değeri yüksek olan bir pil kullanın..
kullanmadığınızda mouse un kapalı olduğundan emin olun.. -
aynı mause den kullanıyorum ..arkadasın dedıgı gıbı kutusunda 10 ay yazıyor ..tabı belkı mınımum kullanım yada hıc kullanma ac on ay pıl bıtmez ...artık boyle mı dusunduler anlamadım ama benımde ortalama bır ay gıdıyor .. hatta oyun oynarsam sık sık sure dahada kısalıyor ...
ıkıncısı ben duracell ın 3-4 farklı dıs kaplaması oldugunu farkettım ..bunun sebebı sanırım duracell dıye pıyasada epy bır cakma pıl mevcut... kımısının yazıları kımısının uzerındekı bır ısaret ...artık bılmıyorum hangısı orjınal hangısı cakma .. aldıgım zaman nereden aldıysam hepsı orjınal guya .. -
Arkadaşım tavsiyem logitech m180 mouse alman.Cok memnunum 2 aydır kullanıyorum ve hiç pil değiştirmedim.Mousden mouse degisir.Fiyati çok pahalı değil.29.90 TL -
Çünkü gece gündüz altinda kirmizi isik yanıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: golkipir
10 ay biraz fazla geldi, 1 ay ideal diye düşünüyorum..gp 2700 mah mi? şarjli pil mi kullaniyorsun?
2700.Şarjlı veya normal farketmiyo ikisi de aynı.
logitech m235 te 12 ay pil ömrü yazıyo , abim 5 aydır falan pil değiştirmedi bilseydim hiç bakmazdım bile microsoft a -
@nıggaa arkadaşımızında söylediğine göre senlik bir sorun yok.. donanımın enerji tüketimi bu.
yazıcılarında satarken misal 500 çıktılık kartuş var derler..
bu kanıya varırken kendi aldıkları çıktı 1 satırlıktır :)
1 satırlık çıktı alırsan 500 çıktı alırsın :)
normal kullanıcı sayfayı azına kadar dolduğu için 20 çıktıdan sonra kartuş biter :)
cihazları alırken üzerinde yazana aldanmayın.. kullanıcı yorumları bu konuda daha sağlıklı sonuç verir. -
şu an microsoft gözümde balderesi balı oldu resmen. -
Bende, LOGITECH - M705 MARATHON var. 3 yıl pil ömrü var.Ben bir yıldır kullanıyorum sorun yok...
buradan ürüne bakabilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jüpiter -- 14 Mart 2012; 20:49:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: jüpiter
Bende, LOGITECH - M705 MARATHON var. 3 yıl pil ömrü var.Ben bir yıldır kullanıyorum sorun yok...
buradan ürüne bakabilirsiniz...
ah benim akılsız başım
-
yeni konu açmak istemedim buraya yazıyım benimde microsoft modelini bilmediğim mouse var mouse aldığım zaman içinden çıkan duracell pil tam 6 ay gitti ama şimdi ne pil takarsam takıyım 1 ay zor gidiyor bunun sebebi nedir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- görev çubuğu çalışmıyor
- hata kodu 0x80070035
- kasada elektrik var ama pc açılmıyor
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- bilgisayar kapatma komutu
- windows update
- gereksiz dosyaları silme
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak
- bağlantı sıfırlandı hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X