Bildirim
Mouse Sol Click Çalışmıyor Beyler (sorun çözüldü)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yardımcı olalım merak ettim ilk kez böyle bir sorun duydum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Prothedop
Yardımcı olalım merak ettim ilk kez böyle bir sorun duydum.
saol kardeşim sorunu an itibariyle cozmus bulunmaktayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NeiLBresT
quote:
Ne olmuş peki ? Buraya yazarsan aynı sorundaki aratan arkadaşlara yardımcı olursun böylece konu açma geregi duyulmaz -
quote:
quote:
quote:
Ne olmuş peki ? Buraya yazarsan aynı sorundaki aratan arkadaşlara yardımcı olursun böylece konu açma geregi duyulmaz
laptopun ekranı dokunmatik olduğu için yazı yazarken yanlışıkla ekrana dokunmamak için kitliyomuş bilgisayar ayarları klavye kısmından oradaki özelliği iptal ettim çözüldü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne olmuş peki ? Buraya yazarsan aynı sorundaki aratan arkadaşlara yardımcı olursun böylece konu açma geregi duyulmaz
laptopun ekranı dokunmatik olduğu için yazı yazarken yanlışıkla ekrana dokunmamak için kitliyomuş bilgisayar ayarları klavye kısmından oradaki özelliği iptal ettim çözüldü
Teşekkürler iyi günler.
-
kardeşim aynı sorundan bende de var ve şuan kafayı yemiş durumdayım.Win 10 kullanıyorum fakat daha detaylı anlatırsan sevinirim -
Laptop mouse padiniz de kucuk topluigne basi kadar bir yuvarlak varsa oraya cift tiklayarak padi devredisi birakabiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pad'i fn ve fonksiyon tuslarinin ustunde touchpad ikonu olana birlikte basarsaniz da kapatirsiniz ama sorunu cozer mi bilemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun mouse pad ile alakası yok aslında.yablet pc olduğu çin klavyeye basarken bi nevi sol click kendini devre dışı bırakıyor arkadaş halletmiş sorunu ama ayarlarda ne kadar arasamda bulamadım -
nasıl yaptınız ya bendede oldu -
Aynı sorun bendede yaşandı fakat benim bilgisayarım windows 10 pro ve ayarlarda böyle birşeyi yok.
Fakat windows 10 için farklı bir çözüm var.
Bilgisayar ayarlarından "Dokunmatik yüzey" diye aratıp orada dokunmatik yüzey hassasiyentindeki orta düzeyi(Bende orta düzeydi sizde nasıl bilemiyorum)En duyarlı ayarına getirirseniz sorun çözülür
. -
cok tesekkur ederım her sayfaya ılana baktım herseyı denedım ama hıcbırı cozum degıldı kac hafta ugrastım en sonunda burayı buldum en duyarlı yaptım hassasıyetı ve oldu ıykı varsınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X