Şimdi Ara

Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
76
Favori
53.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [darkness13]

    Mouse A4 X7(10 yıl önce), MS Intelli, G700, G300, A4 F3 V Track, Bloody V3, Rival, Sensei Raw (daha denemedim bugün geldi). Mousepad Qpad CT, Vespula, Roccat Sense, QCK+ (4mm). Bunları kullandım, Elimde G700, Rival ve Sensi RAW, Qck+ ve Vespula var kalanların hepsini dağıttım. Bu konuda haklısın mouse fetişisti olduk resmen gerçekten mousetada hepsini denemek istiyor insan klavye yada dahili bileşen gibi değil bu alet kalvyeler genelde aynı özellik ve şekildeler, dahili bileşenler keza öyle marka dışında bir değişkenlik yok ama mouseta herşey tamamen değişiyor modele, markaya göre ergonomosi, sensörü, dizaynı, tuşları vs.... Naos ve Aviator, Deathadder, G402, G303, Kone birde bunları çok merak ediyorum bende.

    Microsoft İntelli 1.1, A4 x7, G100,G100s, G400, Razer DA 2013, Zowie FK1,G502, A4 bloody v3,v5,v7,v7m tüm seri, G303, Evga Torq X5. Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler




  • k@llone kullanıcısına yanıt
    Zowie, Evga nedense hiç merakımı celbetmiyor, şu an hangi mouse kullanıyorsun G303 nasıldı, tipi çok ilginç ancak böyle tuhaf görünümlü mouselardan güzel ergonomi çıkıyor bazen. Aslında Vatanda filan teşhiri varsa denemek istiyorum.
  • Benim elime en uygun gelen g100s ve evga torq x5. Evgayı sensörü daha iyi diye kullanıyorum, yoksa g100s'te yedekte duruyor G303 ben çok alışamadım, mouse kenarlardan tutarak destek aldığımdan sanırım, kenarları beni rahatsız etti. Ama belli bir süre oynanırsa tahminim alışılır. G303'te piyasadaki en iyi sensör var şu an g502 ile beraber. Ciddi merak ettiğim ROccat kone military ve mionix castor kaldı. Ucuza denk gelirlerse denerim sadece, yoksa benden bu kadar
  • k@llone kullanıcısına yanıt
    Castorun tipi nedense hoşuma gitmedi, Naos ve Aviator daha bir hoş duruyor herhal bende ucuz bulursam onları alıp denemek niyetindeyim Birde Deathadder. G402, 303 filan merak ediyorum ama almam sanırsam. Rivali çok beğendim ilk başta alışamamıştım ancak şimdi baya iyi oturdu elime. Aslında G700 çok çok rahat bir mouse ama FPS için ağır kalıyor maalesef kullanamıyorum hafif olsa başka mouse düşünmezdim herhal. Şu Sensei de deneyeyim bakalım onun ergonomosi nasıl.
  • G700 ile mutluysan senin tutuşun palm. Rivalde DA senin memnun eder. Sensei daha çok claw mouse, küçük elli palm tutuşun varsa memnun olabilirsin, yoksa küçük gelecektir sana. Castor finger grip mouse, naos sana daha uygun olacaktır. Palm griplere bak genelde.
  • Tutuş şeklim Palm/Claw Hybrid Grip. Evga Torq x5 , SS Rival 300 ve MIONIX AVIOR 7000 bu üçlüden hangisine daha uygun olur?
  • Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    O seçenekler arası Avior 7000

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hangi elektonik mağazasında mousları rahat rahat test edebilirz ?
  • Hocam saygılarımı sunuyorum çalışmanız çok güzel ve profesyonel. Tutuşum Claw Grip-Fingertip Grip arası, el ölçülerim 18 cm ne önerirsiniz sizin fikriniz çok önemli benim için. 2-3 tane önerirseniz memnun olurum. İyi çalışmalar
  • eses2692 E kullanıcısına yanıt
    En ufak modellere yönelmeni öneririm:

    Logitech G100s, G303, CM Storm Xornet II, Razer Abyssus/Krait.
  • Ciddi bir 3320 sensörlü mouse fırtınası var piyasada, itibariyle 3090-3095'leri listeden emekliye ayırıyorum. Daha mouse'ların kapsamlı review'leri gelmediği için sınıflandıramıyorum ama piyasaya yakın zamanda çıkan veya önümüzdeki dönemde piyasaya çıkacak 3310/3320 mouse'ların listesi:

    -CM Storm Sentinel III
    -Corsair Katar
    -Corsair Scimitar RGB
    -Roccat Kova
    -Roccat Kiro
    -QPAD DX-20
    -Fnatic Gear Flick G1 (Fnatic fUnc'ı satın alıp kendi bünyesine kattı)
    -MadCatz RAT1
    -Cougar 450M
  • Corsair Gaming M65 RGB vs Logitech G502 Proteus vs Logitech G700s desem ne dersiniz

    teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamdeep -- 19 Kasım 2015; 0:24:42 >
  • selamdeep kullanıcısına yanıt
    G502'yle ilgili bilgi ilk mesajda mevcut, M65 A9800 lazer sensör kullandığı için pek ilgilenmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brightmist

    G502'yle ilgili bilgi ilk mesajda mevcut, M65 A9800 lazer sensör kullandığı için pek ilgilenmiyorum.

    Evet g502 god tier listesinde ama ben diğerleriyle karşılaştırıldığında ne ifade eder anlamında sormuştum Yanıtınız için çok teşekkürler söylediğiniz sensör tipini bilmediğim için sizin daha bilgili biri olduğunuz için tavsiyenize uyacağım Peki aslında şunu sormak istiyorum. Vergi sınırını geçmeden yada indirimde vergi sınırının altında kalan yada kalabilecek en iyi mouse hangisidir ? Siz neyi tavsiye dersiniz




  • selamdeep kullanıcısına yanıt
    Listeden tutuş şekline ve el büyüklüğüne en uygun olanı seçmeni tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brightmist

    Listeden tutuş şekline ve el büyüklüğüne en uygun olanı seçmeni tavsiye ederim

    Çok teşekkür ederim. Siz çok detaylara iniyorsunuz hocam. Tutuş şeklim pençe olduğunu biliyorum ve ayrıca herkesin tek tek yorumlarını okudum. Her seferinde bambaşka şeyler çıktı karşıma. Şu an amazon listemde 10 tane logitech mousesi oldu. Bakalım birini alıcam artık hayırlısı olsun. Böyle güzel bir konu için teşekkür ederim. Yıllardır everest dlm500 kullanan biri olarak ilk profesyonel mousem olucak.
  • Hem konuyu yukarı çekmek hem de bir sorumu belirtmek istiyorum. G303 alacağım(en sonunda karar verdim lütfen şusu busu eksik felan demeyin ) fakat lazer tarayıcı olması kafama takıldı. God tier'a yerleştirmişsiniz fakat lazer fps oyunlar için sorun çıkarabilir diye de yazmışsınız. Bu biraz çeliştirdi beni. Bir açıklar mısınız? Bu, mouse'un iyiliğinden mi god tier'da? Ayrıca sert pad önermişsiniz. G240 yerine G440 mı kullanılmalı?
  • Merhaba

    G502 VE G440 kullanıyorum. Mausepad olarak G440 tavsiye ederim. Fare yağ gibi kayıyor üstünde. Yeni aldım bende. Birçok yerde fiyatı 75-100 TL arası değişiyor. Teknosadan 65 TL ye 4 taksit ile mağazadan aldım.

    Kaçırma derim.
  • G303 optik sensör kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mdede80 teşekkürler yardımın için
    @Brightmist peki pad olarak 440 mı 240 mı önerirsin özelliklerine uygun olarak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.