Şimdi Ara

Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
74
Favori
53.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Per Aspera

Hocam ss sensei ve sensei raw hakkinda ne dusunuyorsunuz. Bende su an abyssus 2014 var bununla karsilastirir misiniz?

Sensei'ler gereksiz, o kasada mouse istiyorsan Nixeus Revel alabilirsin
  • msi ds300 kullanan varmı ? g303 ile ds300 arasındayım malzeme kalitesi önemli sürekli çantada gidicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 15 Eylül 2016; 17:24:46 >
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba

g303 aldım 1 hafta kullandım alışamadım elimede biraz büyük geldi arkadaşıma sattım şimdi tekrar mouse bakıyorum

nixeus revel ile rival 700 aynı sensörü kullanıyor rival 300 ise sanırım biraz daha kötü bir sensör kullanıyor.nixeus revel ve rival 300 roccat kone modelleri arasında hangisini önerirsiniz performans olarak yada bu modellere denk fiyat aralığında başka hangi modeli önerirsiniz fiyat az da olsa biraz daha yukarı çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 16 Eylül 2016; 21:54:36 >
  • G303 den küçük mouse var mı ki zaten hocam :D Rival size tank gibi gelir hic bakmayin, Roccat KPM Türkiye'ye gönderilmiyor üretimi de araştirdigima gore durmus Türkiye'de de satılmıyor ben de hala ariyorum cok denemek istedigim bi model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeffogu kullanıcısına yanıt
    g303 un uzuluğu ve tuş boyutu bana çok saçma geldi ve tutulmuyor mouse ondan önce g500 vardı o daha iyiydi tutuş ve tuş olarak bana g500 tarzı bişey lazım aslında.
  • Hocam banada amazon dan veya aliexpress den kulaklık mause mause pad önerirmisin
    Mause max 60$
    Kulaklık max 80$
    Mause pad 15$

Fps oyun için makro yapabileceğim mause
    Fps oyun için ses kalabileceğim mikrafonlu gamin kulaklık

• Mause mikrafon gamin

• Hocam bende bir oyuncu mausesi arayışı işine girdim.Önce aklımda g502 vardı ama cok ağırmıs sonra m65 pro ya baktım oda ağırmıs.Logitech'in G900 adlı modelini almayı düşünüyorum ama hem sol el hem sağ el için olduğu için konforunun iyi olmıyacağını düşündüm.Şuan aklımda g403 prodigy mause var cok hafif ama makro sayısı düşük sen ne önerirsin bide zowie ye cok içim kaldı ama sadece cs go oynamıyorum ve öbür oyunlar için makroya ihtiyacım olabilir (Aldığım her türlü oyunu oynarım)
  • mükemmel bir konu olmuş elinize sağlık.
    Rival'den mionix castor a geçtim açıkçası çok memnun kaldım. malzeme kalitesi vs oldukça iyi.
    aklımda zowie ZA 12-13 kalmıştı ama denemek kısmet olmadı :)
  • jeffogu kullanıcısına yanıt
    KPM - Naval Storm kullanıyorum muhteşem bi mouse. Evet gelmiyor ben yurt dışından getirttim.
  • Ec1-a'nın malzeme kalitesi nasıldır?

• Merhaba arkadaşlar,

Haftaya 2 tane yeni Cooler Master fare modelimiz ülkemizde satışta olacak, kısa bilgi vermek istedim;

Mastermouse PRO L
    Temel özellikleri;
    Çeşitli led renk seçenekleri olması
    Üst tarafın değişebilmesi ister palm ister claw olarak kullanabilirsiniz
    Yan panellerde değişebiliyor
    Avago sensör, Omron switch
    Max 12000dpi
    http://www.coolermaster.com/peripheral/mice/mastermouse-pro-l/

Xornet II
    Temel özellikleri;
    FSP oyuncuları için
    Çeşitli led renk seçenekleri olması
    http://www.coolermaster.com/peripheral/mice/xornet-ii/ Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler
    Avago sensör, Omron switch
     Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler

• magiK M kullanıcısına yanıt
    Hocam, hangi rival dan geçtiniz, neden geçtiniz, yeni mouse ile arasındaki farklar ne sorularını kısa kısa cevaplar mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nurborden kullanıcısına yanıt
    merhaba rival 300'den geçmiştim. sebebi ise fps oynarken cok fazla mouse u kaldırdıgım için rival'den yeterli performansı alamıyordum bana büyük geliyordu. (Rİval 100 daha uygun bana mesela)
    Castor'da ise daha memnun kaldım. hatta en başarılı 3310 sensor implementasyonunun ve malzeme kalitesinin bu mouse'da olduğunu düşünüyorum. Ancak Castor'un da elime tam oturmasına rağmen 4-5 saatlik kullanımlarda yüzük parmağımda ağrıya sebep olması sebebiyle Zowie Za12'ye geçtim. Elime en iyi oturan mouse diyebilirim FK2 ile birlikte. Şu an ne kullanıyorsunuz derseniz logitech g pro kullanıyorum ve uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum.

Herkesin bir zaafi var benimki de bu sanırım :)

PS: Tutuşum palm-claw arası.
  • magiK M kullanıcısına yanıt
    G303 kullandınız mı bilmiyorum ama G pro ile kıyaslayabilir misiniz? Tutuş tuşlar tekerlek vs.
  • 112112acil kullanıcısına yanıt
    kullanmadım malesef ama teknomarketlerde bakmıştım. kenarların boş olması benim kolay alışabileceğim birşey değil sanırım.
    tuş konusunda ise ben g pro ile yanlışlıkla tıklama gibi bir sorunla karşılaşmadım ama rastlayanlar olmuş ki g303'lerde de vardı bu durum.
    g pro ile söyleyebileceğim tek şey parti no'ya göre bir çok şey değişiyor mouse'da. mesela bendekinin seri no'su 1628 braided kablosu baya sert ama ısınmıyor sensor rattle vs yok, sağ tuş görece hafif (bende bir sorun olmadı). yeni seri 1638'lerde kablo daha ince ve sag tuş daha stabil ama mouse ısınıyor gibi...
  • Teşekkürler konu için tekrardan. Hep yukarıda kalması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

CS:GO için m_rawinput 0 daha az input lag içerir ancak mouse sample’larını süzüp bir miktarını kullanmadığı için daha isabetsizdir.

tam tersi. m_rawinput 1, mouse verisini direkt farenin kendisinden alırken, m_rawinput 0 mouse verisini windowstaki imleçin hareketinden alır. (aynı sebepten, eğer windows ayarlarında EPP açık ise, rawinput kapalı iken pozitif ivme oluşur). windowstaki imleç hareketi işlenmiş veridir ve ms mertebesinde de olsa bir miktar gecikmeye sahiptir. nerenizden uyduruyosunuz böyle şeyler hayret...
  • POTENZA06 kullanıcısına yanıt
    mouse eskiden kullanmıştım sensoru cok iyi degil ama ben steelseries qck padle kullanmıştım o ikiliden aldığım performansı kullanım rahatlığını daha hiçbir kombinden alamadım g303 vs baya mouse denedim suan nixeus revel kullanıyorum sensorleri piyasadaki en iyi sensor ama anladımki hersey sensor degil :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.