Şimdi Ara

Mouse Scroll wheel sertleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimler çok iyi değil ama mantık anlaşılmıştır herhalde. Bu şekilde aynı model ikinci mouse'u yaptım. Mouse Logitech M325. Normalde adamlar yay ve metal parçası koymuşlar sertlik ve tık tık hissi için ama yay o kadar işe yaramazki, boşa dönüyor scroll, bütün m325lerin böyle olduğunu söylebilirim. Oyunlarda şiddetli bir şekilde diğer tuşlara basınca sarsıntıdan bile scroll çalışıyor ve içine ediyor oyunun. Bu moddan sonra scroll her gidişte tık tık hissi daha fazla, scroll daha sert ve kendi kendine dönmüyor.

1-Scroll yayını çıkardım ve yay boşluğunu kürdanla doldurdum. (2. adımdaki kürdan durmuyor yoksa)
    2-Normalde tekerleği sertleştirmesi gereken metal parçanın arasına kürdan sıkıştırdım.
    3-Bu kısma hızlandırıcı sıkıp, bir damla japon damlattım. böylece kürdan plastik ve metal kısım ayrılmamak üzere kaynaştı.
    4-Mouse'un kapağını takıp, açarak, orta tuş takılmayana kadar bu japonlu kısmı zımparaladım.

Diğer mouse'uda bu şekilde kullandım uzun süre. Sorunsuz oluyor. Yinede uyarıyım, yanlış bişe yaparsanız, mouse'unuz kullanılmamak üzere çöpü boylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chum lee -- 26 Mayıs 2014; 15:04:52 >

• bendede logitech m185 var.

ilk mausum scroll tusu cok guzeldi biraz sertti.

mause bozuldu (sag click calismiyordu) garantiye yolladim sifiri ile degistirdiler.

evet media marktta 30 tl ye aldigim mausu garantiye yolladim bunda abes kaca birsey yok garanti benim hakkim (bazi arkadaslar bu kadar ucuz mali garantiye yolladim diye beni hor goruyor)

garanti problemi olmasa bende yapardim ama garanti soruni var :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Dostum en güzeli netten mouse almak, beğenmeyincede 7 gün içinde iade etmek. Yalnız bu 7 gün mağazadan alınan ürünler için geçerli değilmiş maalesef. İstanbul Bilişimden aldığım hem sorunlu hemde beğenmediğim ürün elimde kaldı. İşin kötüsü, ürünü istanbul bilişim bozuk olduğu halde iade almıyor, ana bayi ile irtibata geçin diyor, ana bayi ise direk müşteri ile çalışmadıklarını, istanbul bilişime iade edip, o şekilde iade aldıklarını söylüyor. Elimde kaldı yani ürün. Ucuz bir ürün olduğu için bu saçmalıkla uğraşmadım yoksa hakkımı arardım...

Edit: İstanbul Bilişime sabah mail attım ve birkaç saat içinde telefonla geri dönüş yaptılar, aldığım mağazadan iade yapabileceğimi söylediler. Bi ara gidip değiştiricem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chum lee -- 27 Mayıs 2014; 12:42:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scrollu Mekanik Klavye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.