Şimdi Ara

Mouse sag tus sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kablosuz mause kullaniyorum 1 yildir sorun yoktu.Son 2 gundur mause sag tus tam olarak calismiyor. Sol tusta her hangi bir sorun yok.

1-Spybot search-destroy ile adaware ile tarattirdim sistemi birsey yok.AVG kullaniyorum tarattirdim birsey yok.
    2-Masaustunde sag tus calisiyor yada msn de konusurken sag tus calisiyor yada sayfada uste yada altta tikladigim zaman RESTORE-MINIMIZE-CLOSE falan aciliyor calisiyor.
    3-Sadece sayfa icerisinde islem yaparken calismiyor.
    4-Aldigim zaman her hangi cd ile bir yukleme yapmadan direk usb girisine takip mause u o sekilde kullanmaya baslamistim.

Sizce sorun ne olabilir.Tesekkurler.

• her hangi bir fikir,dusuncesi olan yok mu?
  • Arkadaşım web sitesinde sanırım işlem yapmıyor diyorsun.. Herhangi bir eklenti kurdunmu kurduysanda web ayarlarını sıfırlamanı tavsiye ediyorum.. Farklı yerlerde araştırıp eğer bu konu ile ilgili bir cözüm bulabilirsem yine belirtirim
  • Bu arada en kesin cözüm şudur var ise.. Sistem geri yükleme noktanız sistem geri yükleme yapın

Başlat>Programlar>Donatılar>Sistem Araçları>Sistem Geri Yükleme

Yukarıdaki yolu izleyerek 2 gün önceki haline döndürebilirsiniz bilgisayarınızı...

Herhangi bir exe kaybı yaşatmaz..
  • Bugun sagi solu kurcalarken yahoo tools yuklemisim bir programla beraber,sik kullanilanlar ile araclar arasinda baktim yahoo araclar var onu kaldirinca sorun ortadan kalkti.Yukledigim bir programdan kaynaklanmis sorun.Tesekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.