Arkadaslar kablosuz mause kullaniyorum 1 yildir sorun yoktu.Son 2 gundur mause sag tus tam olarak calismiyor. Sol tusta her hangi bir sorun yok.
1-Spybot search-destroy ile adaware ile tarattirdim sistemi birsey yok.AVG kullaniyorum tarattirdim birsey yok. 2-Masaustunde sag tus calisiyor yada msn de konusurken sag tus calisiyor yada sayfada uste yada altta tikladigim zaman RESTORE-MINIMIZE-CLOSE falan aciliyor calisiyor. 3-Sadece sayfa icerisinde islem yaparken calismiyor. 4-Aldigim zaman her hangi cd ile bir yukleme yapmadan direk usb girisine takip mause u o sekilde kullanmaya baslamistim.
Sizce sorun ne olabilir.Tesekkurler.
her hangi bir fikir,dusuncesi olan yok mu?
Arkadaşım web sitesinde sanırım işlem yapmıyor diyorsun.. Herhangi bir eklenti kurdunmu kurduysanda web ayarlarını sıfırlamanı tavsiye ediyorum.. Farklı yerlerde araştırıp eğer bu konu ile ilgili bir cözüm bulabilirsem yine belirtirim
Bu arada en kesin cözüm şudur var ise.. Sistem geri yükleme noktanız sistem geri yükleme yapın
Başlat>Programlar>Donatılar>Sistem Araçları>Sistem Geri Yükleme
Yukarıdaki yolu izleyerek 2 gün önceki haline döndürebilirsiniz bilgisayarınızı...
Herhangi bir exe kaybı yaşatmaz..
Bugun sagi solu kurcalarken yahoo tools yuklemisim bir programla beraber,sik kullanilanlar ile araclar arasinda baktim yahoo araclar var onu kaldirinca sorun ortadan kalkti.Yukledigim bir programdan kaynaklanmis sorun.Tesekkurler.