Şimdi Ara

Mouse sağ tık yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba... Mouse masa üstünde sağ tık yapmıyor, geçenlerde bi virüs, spy filan bulaşmıştı,belgelerim klasörüm tamamen uçmuştu. Bende çok biliyor gibi registry il oynadım, sanırım ondan oldu. Sadece masa üstünde çalışmıyor sağ tık. Yardım edebilirmisiniz lütfen.
    Teşekkürler ederim.

• kardeş sistemi geri yüklemeyi denesene.....
  • sistemi geri yüklemeyi dene ama sen yine de bir tarama daha yaptır ne olur ne olmaz diye güvenli kipte yaparsın taramayı
  • Windows XP yi tekrar kurdum ama düzelmedi, virüs taraması da yaptım faka değişen bişey olmadı. Regedit ile birşeyleri silmiştim, onu nasıl düzeltebilirim, bazı satırları silmiştim ondan sonra oldu bu durum.
  • windowsu yeniden yüklediysen regeditin de düzelmiş olması gerek. sende başka bir sorun vart ama?
  • denetim masası+görüntü oradan masaüstü temanı değiştir, aynı problem bendede oldu, sonra web seçeneğine gel web içeriğini active desktop üzerinde göster seçeneğinin yanındaki kutucuğun işaretini kaldır, böyel bir dene derim.
  • en iyisi mouse değiştir sen hiç sıkıntı çekmeye gerek yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse orta tuş neden çalışmaz
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • window su yeniden kurduysan sen mausu başka bi bilgisayarda dene bakalım çalışıyor mu windows u yeniden kurduysan regedit le ilgili bişeydeğil
  • windowsu yeniden kurduğun zaman regedit ayarları otmotik olarak gerşi gelmesi lazım mouse başka bi bilgisayarda dene çalışıyomu diye..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.