Şimdi Ara

Mouse Problemi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Mouse 3 saat önce çalışıyordu, daha sonra ışığı gidip gelmeye başladı ve ışığı gitti hiç çalışmıyor.
    Mouse USB girişli, usb girişini hareket ettirince ışığı arada geliyor fakat saniyelik hiç çalışmıyor.
    Aynı fareyi başka bilgisayarda denedim çalıştı, fare de sorun yok.
    Başka bilgisayarda çalışan fareyi bilgisayarımda denedim ışığı yanıyor fakat çalışmıyor.

Bilgisayarım hakkında;
    Windows 7 kullanıyorum. Bağlantı noktası PS/2. Hangi bilgiler lazım bilmiyorum direk olarak pc modelini yazayım.
    Casper CNI I460-4L45P

Denediğim fareler;
    Komachi - Benim kullandığım fare, ne ışık var ne hareket. (Başka bilgisayarda çalışıyor)
    Rexpo - Işığı var fakat hareket etmiyor.(Başka bilgisayarda çalışıyor)

Ayrıca: PC CD Rom da bozuk sanırım. Ne CD ne DVD okuyor bilgisayar belki onunla ilgili birşeyde vardır.

Son olarak tekrar belirtmek istedim mouse 3 saat önce sorunsuz çalışıyordu. 2 saat önce tekliyordu fakat şimdi komple gitti. Lütfen yardım edin bu laptopun kendi MousePad'i ile idare edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoN3 -- 12 Şubat 2012; 2:56:02 >

• Hocam sorun acil ya o kadar kişi bakmış cevap veren yok konunun üstünde 20 cevap ver en az düşmüş direk konu. Hiç bilen yok mu Up !!!
    Şuan yaşadığın problemi anlaşılır bir şekilde yazarsan belki yardımcı olabilirim =)
    Saat da geç oluyor anlamam kıtlaştı zaten iyice
  • Hocam sonradan fare bşaka bilgisayarda çalışıyor mu bu böyle mi o şöyle mi falan sorular sorulmasın diye herşeyi uzun uzun anlattım da tam anlatamamışım gene de herhalde :S Neyse bi özet geçtim birde şimdi bakıver.
    Bilgisayarımdaki diğer USB girişlerine denedim hiçbirinde olmadı.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.