Şimdi Ara

Mouse pad sizce nasıl(yanlış yere açmış olabilirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 lira fazla verin,şunu alın.En azından kaliteli marka

http://www.n11.com/a4-tech-bloody-b-071-gaming-mouse-pad-P21217470
  • Ben de büyük mouse pad arıyordum teşekkürler hocam çok yararı oldu. Biraz daha pahalıya daha büyükleri var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasın onerdıgı maus pad ı kullanıyorum cok memnunum.Orta boyu ıdeal.Buyuk modelını klavye ve mausun altına komple serebılırsınız.Okdr buyuk yanı.25 tlye super kalıtelı maus pad.60 tl ye satılan steel serieslerle karsılastırmayın bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilhelm W.

14 lira fazla verin,şunu alın.En azından kaliteli marka

Hocam bunun boyutları nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yanlıç

quote:

Hocam bunun boyutları nedir ?

35 x 28 cm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Arkadasın onerdıgı maus pad ı kullanıyorum cok memnunum.Orta boyu ıdeal.Buyuk modelını klavye ve mausun altına komple serebılırsınız.Okdr buyuk yanı.25 tlye super kalıtelı maus pad.60 tl ye satılan steel serieslerle karsılastırmayın bile.

Hocam elim çabuk terliyor. Bendeki 2liralık mouse padde elim terleyince fareyi kaydıramıyorum. Bunda öyle bir sorun olur mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Saol onerin icinvbunu alayimcozaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya gamer yazıp satıyolar gerçi mousepad çok mu önemli diyebilirsin 80 100 tl ne gerek var diyebilirsin ama!

Gidip 200 tl mouse altına bunu koyarsan skatezler eriyecek 1 yıl kalmadan sagı solu kıvrılacak eeger faren biraz üst düzey birşey ise böyle şeyleri tavsiye etmem en azından 2.el saglam birşey alabilirsin.
  • Prothedop P kullanıcısına yanıt
    Hocam pahalı mal ıyı olacak dıye bırsey yoktur.Stell seriesden tutun razerın maus padlerıne kadar bır cok urunu kullandım.1 yılda skatezlerı erıtır dedıgınız maus pad cok daha kalıtelı.Arkadasım g700 modelını 1 senedır pılastık masada kullanıyor skatezlerı flan erımedı.Mauspadle kullanıncamı erıyecek.Urunu denemeden, kullanmadan sırf fıyatı yuzunden onyargılı davranmayın.Ayrıca dandık marka degıl markası a4tech.Ayrıca uygun fıyatlı olmasıda cok ıyı.Bu padın ayarındakı padlerı razer 100 tl ye satıyor.Ucuz demek dandık demek degıl yanı hocam.Bu arada g700s ıle kullanıyorum hıcde skatezlerı erıtmıyor.On yargılarınızdan kurtulun.Dandık mauspad gormek ıstıyorsanız logıtech ın g240 modelını alın kullanın.Bakalım kac ay dayanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 3 Mayıs 2014; 0:07:32 >
  • Benım elım cok terlemıyor bısey dıyemıyecem ama aldıgınız zaman ılk bakısta zaten kalıtelı oldugunu anlayacaksınız.Bne razerın bır mausunu almak ıcın medıamarkt a gıttım.Ikı urunude acıp ınceledım.Hemen bu mauspad e yoneldım.Kalıte hemen hemen ynıydı ama bırı 30 tl dıgerı 120 tl ıdı.Logtechın g240 gıbı modellerınıde ınceledım utanmasalar bez parcası verecekler.
  • quote:

Benım elım cok terlemıyor bısey dıyemıyecem ama aldıgınız zaman ılk bakısta zaten kalıtelı oldugunu anlayacaksınız.Bne razerın bır mausunu almak ıcın medıamarkt a gıttım.Ikı urunude acıp ınceledım.Hemen bu mauspad e yoneldım.Kalıte hemen hemen ynıydı ama bırı 30 tl dıgerı 120 tl ıdı.Logtechın g240 gıbı modellerınıde ınceledım utanmasalar bez parcası verecekler.

Teşekkürler hocam çok soru sordum ama bir de uzun süre kullanımlarda kenarında katlanma oluyor mu ?

• Uzun suredır kullanmıyorum alalı yaklasık 3 hafta oldu.Katlanma olacagını sanmıyorum.Ama soyle bır sorun var urun kutuya durum seklınde sarılıp kondugu ıcın actıgınız zaman sureklı tekrar sarılıyor.Ben urunu aldıktan sonra 1-2 gun halının altına koydum ıyıce duzlestıkten sonra kullanmaya basladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 3 Mayıs 2014; 0:13:16 >
  • quote:

Hocam pahalı mal ıyı olacak dıye bırsey yoktur.Stell seriesden tutun razerın maus padlerıne kadar bır cok urunu kullandım.1 yılda skatezlerı erıtır dedıgınız maus pad cok daha kalıtelı.G700s kullanıyorum arkadasım 1 g700 modelını 1 senedır pılastık masada kullanıyor skatezlerı flan erımedı.Mauspadle kullanıncamı erıyecek.Urunu denemedek kullanmadan sırf fıyatı yuzunden onyargılı davranmayın.Dandık marka degıl markası a4tech.Ayrıca uygun fıyatlı olmasıda cok ıyı.Bu padın ayarındakı padlerı razer 100 tl ye satıyor.Ucuz demek dandık demek degıl hocam.

Tamam dandik degilsede hani 20 liralıgında bir malzeme kalitesi olur.Razer diyosun admalar malzemesini, şeklini, biçimini, hani speedmi ,controllmu, yanlardan açılmaması için dikişini düşünmüş yıllardır bunları yapmış bunun karşılıgında 100 tl alıyolar hakediyolar. Bu pad daha kaliteli demişsin ama arada bariz fark olsa yani razerin malzemesinden kaliteli olsa adamlar saf degil gidip 100 tl 150 tl pade yatırsın.Bu daha kaliteliyse gider bundan alırlar anlatabildimmi.Bu gamer mouse pad ama özelligi ne madem razerden kaliteli onlarda olmayan ve bunda olan özellik nedir iyi günler. Ama şuda bir gerçek 300 tl gidip deatheadder 2013 alıp altınada 20 liralık pad koymam yani ne olursa olsun

• Prothedop P kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıgımı dogru okursanız daha kalıtelı demedım.Bu mauspad kalıtesınde razerın urunlerı 100 tl dedım.Razer alırken kalıtelı urun alıyorsun ama verdıgın paranın bır kısmınıda markaya verıryorsun.Yanı fıyatları malesef sısırme.Kımse bana bunun aksını ıdda edemez.Tamam padı kalıtelı ama sırf ustunde razer yazıyor dıye 3 e satılabılecek bır sey 5 fıyatına onumuze konuyor.Sıze tekrar soyluyorum on yargılı olmak gereksız.Alıp kullanmadan dedıklerımı anlayamazsınız.Ben salakmıyım dandık mauspad e nıye 30 tl verıyım?30 tl para degıl mı? Cunku bu urun degerını fazlasıyla hak edıyor.Razerın urununu 50 tlye satsa onu alırız.Sız olaya yuzeysel bakıyorsunuz.Ben 300 tl ye aldıgım mausun altına 20 tllık pad koymam dıyorsunuz.Ama emınımkı urunun fıyatına 30tl yerıne 70 tl yazsaydı o cok gzl maus padmıs derdınız.Alıp kullanmadan benle tartısmaya gırmenın bır anlamı yok.Ha alırsın kullanırsın burası yırtıldı, burası bukuldu,rengı soldu dersın eyvallah.Ama kullnmadan benle polemıge gırmeyın.Ben havadan konusmuyorum kullandım bılıyorum.Ben razer almayın demıyorum kı?Paran varsa ,ustunde razer yazması senın ıcın onemlıyse,arkadalslarına hava atacaksan razer al.Ama butcen kısıtlıysa aynı kalıte bu pad dede var dıyorum.Fıyatıda cok uygun dıyorum.Fıyatına bakıp urun alınmaz.Kalıtesıne,kullanıslılıgına bakılarak urun alınır.Ayrıca a4tech gıbı bır fırma dandık merdıven altı urunler satmıyor.Razerın gecmısı var demıssınız a4tech fırmasının yok mu?Sadece urunlerını fiyat performas olarak daha uygun verıyor.Ben bu urunu ılk gordugumde ,ınceledıgımde 30 tl ye nasıl satıyorlar dıye dusundum.Inanamadım fiyatını bır daha sordum.Oyle satın aldım.Ha bıde fan boy flan demeyın en gıcık kaptıgım seydır.Logıtechde kullanıyorum,razerda kullanıyorum,a4techde kullanıyorum,creatıvde kullanıyorum.İnsan para verıpde aldıgı seyın nası fanboyul olur onuda anlamıs degılım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 3 Mayıs 2014; 0:44:11 >

• quote:

Hocam yazdıgımı dogru okursanız daha kalıtelı demedım.Bu mauspad kalıtesınde razerın urunlerı 100 tl dedım.Razer alırken kalıtelı urun alıyorsun ama verdıgın paranın bır kısmınıda markaya verıryorsun.Yanı fıyatları malesef sısırme.Kımse bana bunun aksını ıdda edemez.Tamam padı kalıtelı ama sırf ustunde razer yazıyor dıye 3 e satılabılecek bır sey 5 fıyatına onumuze konuyor.Sıze tekrar soyluyorum on yargılı olmak gereksız.Alıp kullanmadan dedıklerımı anlayamazsınız.Ben salakmıyım dandık mauspad e nıye 30 tl verıyım?30 tl para degıl mı? Cunku bu urun degerını fazlasıyla hak edıyor.Razerın urununu 50 tlye satsa onu alırız.Sız olaya yuzeysel bakıyorsunuz.Ben 300 tl ye aldıgım mausun altına 20 tllık pad koymam dıyorsunuz.Ama emınımkı urunun fıyatına 30tl yerıne 70 tl yazsaydı o cok gzl maus padmıs derdınız.Alıp kullanmadan benle tartısmaya gırmenın bır anlamı yok.Ha alırsın kullanırsın burası yırtıldı, burası bukuldu,rengı soldu dersın eyvallah.Ama kullnmadan benle polemıge gırmeyın.Ben havadan konusmuyorum kullandım bılıyorum.Ben razer almayın demıyorum kı?Paran varsa ,ustunde razer yazması senın ıcın onemlıyse,arkadalslarına hava atacaksan razer al.Ama butcen kısıtlıysa aynı kalıte bu pad dede var dıyorum.Fıyatıda cok uygun dıyorum.Fıyatına bakıp urun alınmaz.Kalıtesıne,kullanıslılıgına bakılarak urun alınır.Ayrıca a4tech gıbı bır fırma dandık merdıven altı urunler satmıyor.Razerın gecmısı var demıssınız a4tech fırmasının yok mu?Sadece urunlerını fiyat performas olarak daha uygun verıyor.Ben bu urunu ılk gordugumde ,ınceledıgımde 30 tl ye nasıl satıyorlar dıye dusundum.Inanamadım fiyatını bır daha sordum.Oyle satın aldım.Ha bıde fan boy flan demeyın en gıcık kaptıgım seydır.Logıtechde kullanıyorum,razerda kullanıyorum,a4techde kullanıyorum,creatıvde kullanıyorum.İnsan para verıpde aldıgı seyın nası fanboyul olur onuda anlamıs degılım?

Yarısını okudum bak haklı oldugun noktalar var razer markasınıda koyuyor haklısın çünki bir razer aldım var a4tech bilmem ne aldım var hangisi tanınıyo ama bu fare olsun klavye olsun ters oldugunu düşünüyorum çünki admaların malzemesi gerçekten kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prothedop

quote:

Yarısını okudum bak haklı oldugun noktalar var razer markasınıda koyuyor haklısın çünki bir razer aldım var a4tech bilmem ne aldım var hangisi tanınıyo ama bu fare olsun klavye olsun ters oldugunu düşünüyorum çünki admaların malzemesi gerçekten kaliteli.

Polemiğe girdiğin adamın sana vermiş olduğu cevabın yarısını okuyorsun, üstüne üstlük bunu söylüyorsun, sonrasında okumadığın yoruma karşılık polemiğin devamı niteliğinde başka bir yorum daha yapıyorsun, ondan sonrada karşındaki insanın ya da senin yazdıklarını okuyan insanların senin düşüncenin daha mantıklı olduğunu düşünmesini bekliyorsun. Sen kimsin ki benim yorumuma karışıyorsun diyecek kadar dediğimi de anlamadıysanız hiç gerek yok daha fazla konuşmaya iyi günler.

Konuya gelince mousepadin ben de 100 liralık markalı ürün ve 30 liralık f/p ürün arasında bir fark olacağını zannetmiyorum ve düşünmüyorum. Bende alıcak olsam ki 1 ay sonra alacağım bu ürünü alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekuyucak

quote:

Orijinalden alıntı: Prothedop

quote:

Polemiğe girdiğin adamın sana vermiş olduğu cevabın yarısını okuyorsun, üstüne üstlük bunu söylüyorsun, sonrasında okumadığın yoruma karşılık polemiğin devamı niteliğinde başka bir yorum daha yapıyorsun, ondan sonrada karşındaki insanın ya da senin yazdıklarını okuyan insanların senin düşüncenin daha mantıklı olduğunu düşünmesini bekliyorsun. Sen kimsin ki benim yorumuma karışıyorsun diyecek kadar dediğimi de anlamadıysanız hiç gerek yok daha fazla konuşmaya iyi günler.

Konuya gelince mousepadin ben de 100 liralık markalı ürün ve 30 liralık f/p ürün arasında bir fark olacağını zannetmiyorum ve düşünmüyorum. Bende alıcak olsam ki 1 ay sonra alacağım bu ürünü alırdım.

Hocam gittigidiyordakini mi,n11 dekini mi düşünüyorsunuz ?

• N11 dekini hocam
  • Bloody o kadar kaliteli ki duz bile durmuyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.