Şimdi Ara

Mouse önerisi (DAdder,Zowie ec2-a)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech g100 mouse-mun bozulmasıyla yeni mouse almaya karar verdim.Eğer bozulmasaydı yıllarca kullanabilirdim.Düşük bütçeli arkadaşlara tavsiye ederim.

Yeni mouse alıcam ve araştırdıktan sonra Razer Deathadder Chroma ve Zowie EC2-A arasında kaldım.
    Kullanan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlardan yorum ve öneri bekliyorum.

• kalite-ergonomi olarak deathadder sensör-sadecelik-stabillik olarak zowie
  • dostum konfor ve optik kalitesine bakıyorsan logitech g400s derim suan bozulsa gene bunu alırım o kadar rahat
  • ikisi de performans olarak ust seviyede ve konforlu mouselar. cok fark etmez bence. ec1 evo kullanmistim yillar once sol klik 1 senede bozulmustu adeks garanti kapsaminda tamir etti. ayrica zowie gtf speed padde kullanimi fazla hosuma gitmemisti yumusak padlerde cok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene Da2013 kullandim sonra satip ec2-a aldim cok yerinde bi karar aldigimi dusunuyorum kucuk konforlu program cart curt ugrastirmiyor

• Deathadder chroma kullanıyorum,rivalden geçtim ben çok fark var rivalle arasında kendimce. Refleksler olsun tek mermi atışları olsun chromada çok daha iyi, tabi zowie kullanan arkadaşlarında yorumlarını almak lazım. Oynama tarzınız ve el yapınıza göre bi karar verin acele etmeyin. Gerekirse deneyipte alın mouse önemli

• Şuan daha çok zowie'den yanayım.Sensöründen ve elimin küçük olmasından dolayı.G400S düşünmüyorum ya.Daha ergonomik bişey arıyorum.Zowie alıcam büyük ihtimal.Sizinde dediğiniz gibi ikiside çok iyi mouse-lar.Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkisinden birini alacaksan ec2-a almalısın. JW, f0rest ve bir kaç oyuncunun elinde gördüm, aynı zamanda deneme imkanı da buldum gerçekten çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 29 Şubat 2016; 10:27:00 >
  • ø kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim yardımınız için.Param hazır indirime girmesini bekliyorum amazonda.Başka alabileceğim yer yok değil mi
  • Mad catz rat x nasıl bilrn var mı?

• hocam o nasıl mouse biraz ergonomik olsaymış iyiymiş.200 dolar hemde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.