Şimdi Ara

Mouse normal masada hareket etmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle sorunum 1 yıldır çalışmayan eski mouse umun aklıma gelmesi ve tamir etmeyi akıl etmem.Sorun temassızlık yapmasıydı ama ben onu kabloyu biraz keserek sonra birleştirerek düzelttim,ışığı artık yanmaya başladı.Şimdiki sorunumun bunla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü çalışıyorken de yapıyordu bunu.Arkadaşlar mouse normal masada çalışmıyor ilk tamir ettiğimde tişörtümde de çalışmıyordu ama artık çalışıyor acaba saçma gelecek ama o hareket algılama ışığının alışma süreci mi var? Normal çalışma masasında çalışmasını nasıl sağlarım mouse pad e de alışık değilim.Bozukken kullandığım mouse bundan kötüydü o yüzden bunu kullanmak istiyorum.Dediğim gibi üstümde kullanınca takır takır çalışıyor masada kullanınca hareket dahi etmiyor

Özet:Mouse tahta masada hareket etmiyor,tişörtümün üstüne getirince çalışıyor,normal masada nasıl çalışabilir?

• Farenin icinde isigin karsisinda lens gibi birsey var yansitma islemini yapan onu tam olarak yerine oturturdugunuza emin olun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.