Şimdi Ara

Mouse kendi kendine hareket ediyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyundayken cross birden alakasız yerlere gidiyor. mouse u hareket ettirmesem bile bazen kendi kendine 180 derece donuyor yada havaya falan kalkıyor? başka oyunlarda böyle birey yok. windows 10, razer deathadder chrome kullanıyorum. anlamıyorum bazen cross koyup adam beklerken cross birden havaya falan kalkıyor

• Ben bilmiyorum hocam başkası yanıtlasın.
  • valla eskiden trojen atıp milleti trollerdik belki aynı durum olabilir.Aksi halde farklı mouse denemen gerekli.Yani öncelikle sorun donanımsal mı yazılımsal mı çözersen daha iyi olur.

Esprili bir cevap vermem gerekirse ünlü düşünür Bob Marley Faruk'un bir sözüyle cevaplayabilirim: Belki dönmeye programlıdır ?
  • Bildiğim kadarıyla Razer Deathadder Chroma optik sensöre sahip . Optik mouselar mousepaddaki renk değişiminde aynı sorunu çıkarabiliyor . Eğer mousepadin renkli ise tek renk üzerinde kullanmayı dene belki çözümü bu olabilir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende de aynı sorun vardı. önceleri çok az oluyordu son zamanlarda inanılmaz derecede artmıştı. en son razer synapse sildim ve problemim ortadan kalktı. artık olmuyor diyebilirim. istersen sen de razer synapse silmeyi dene.
  • her maç en az 1 en fazla 4 kere olan bir durumdu ama windows guncellemeleri ile alakalı olduguna emınım win10 guncel oldugunda yapıyordu gecen hafta pc format attım ve herhangi bir guncelleme yuklemedım pc ve olmuyor sızın yazıyı okuyunca fark ettım
  • cm mastermouse lite s kullanıyorum, aynı sorun sadece cs de oluyor

mouse böyle durduğu yerde ama cross kayıyor

arada oluyor ama adam görünve denk gelince çok sıkıntı oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendi kendine kalkan ekran
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bozuk/mousepadle uyumsuz sensör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede mastermouse s var . Aynı durumu yaşıyorum bende . Sadece cs de oluyor pubg de hiç yaşamadım .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. Logitech Mouse, Razer pad kullanıyorum. Ufaktan imleç kaymaya başlıyor ara ara. Bir çok fps oyunu oynuyorm lakin tek cs 'de yaşıyorum bu durumu. Dert etmiyorum açıkçası.
  • raw ı açınca olmuyor onu fark ettim. ki ben kapalı oynuyordum açmakta istemiyorum eski kafalıyım yenilik sevmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Ben bilmiyorum hocam başkası yanıtlasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.