Şimdi Ara

Mouse ışığı yanıyor fakat bilgisayar görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
12.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Platoon PL-1612 mousem var dün itibariyle mouseyi taktığım zaman ışık yanıyor fakat ne aygıt yöneticisinden ne de fare ayarlarından usb driveri görünmüyor.Flash bellek taktığım zaman pc okuyor ve açıyorda.(USB 3.0 lar hariç) Bugün 5 saatlik zamanımı harcadım fakat hiçbir şey fayda etmedi.Mouse'i aldığım internet cafeye götürdüm adam mousei taktı ve çalıştı eve döndüğüm zaman ben taktığımda çalışmıyordu.Yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam lazım ? (Mouse kablolu USB fakat alt tarafında Wireless Mouse yazıyor bunuda anlamış değilim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLawYer -- 1 Mayıs 2016; 20:37:27 >

• Arkadaşlar oh be sonunda sorunu kendim çözdüm çözüm yöntemim Aygıt yöneticisine girdim ve sistem aygıtları yerinden PCI Express Root 1 ve 2 yi güncelledim ardından Chipset LPC Controller ve Chipset Host Contolleri güncelledim ardından bip sesi ile mousem okundu inşallah bu sorunu yaşayanların işine yarar iyi forumlar

Bu güncellemelerim USB 3.0 çıkış yerleri içindi 2.0 olan çıkış yerinde hala okunmuyor mousem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLawYer -- 1 Mayıs 2016; 20:57:58 >
  • Birde Intel(R) USB 3.0 eXtensible Host Controller driverini indirdiğimi belirtmek isterim kurduğunuz zaman Sistem aygıtlarında gözüküyor güncelle dediğiniz zaman Evrensel seri veri yoluna geçiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.