Şimdi Ara

Mouse ile klavyenin aynı anda donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , ben forumda bayağı bir başlık okudum fakat çok bilgisayar dilinde konuşmuşsunuz anlamadım açıkçası :)
    Sorunum şu: ben oyundayken daha sık olmak üzere (bazen masaüstüstündeyken de oluyor) mouse ile klavye donuyor
    klavyenin modeli X7 G800V mouse ise logitech M180 , ben ikisinin de driver ını yapmadım (istesem de yapamam CD-ROM bozuk)fakat 2 senedir sorunsuz kullanıyodum bunları.
    şöyle ki : oyun esnasında skype tan arkadaşlarla konuşmaya devam edebiliyorum fakat mouse ve klavye kilitleniyor.hiçbir şekilde masaüstüne
    geri dönemiyorum ctrl+alt+del fayda etmiyor . yarım saat beklemeyi bile denedim ama yok .
    Forumdaki mesajlardan anladığım kadarıyla sorun anakartımda
    Teknik servise götürürsem eğer sorunsuz bir şekilde geri alabilir miyim ?
    not:farklı farklı usb lere taktım ikisini de ama hepsinde aynı sorunu yaşadım.
    şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: honourdad

Merhabalar , ben forumda bayağı bir başlık okudum fakat çok bilgisayar dilinde konuşmuşsunuz anlamadım açıkçası :)
    Sorunum şu: ben oyundayken daha sık olmak üzere (bazen masaüstüstündeyken de oluyor) mouse ile klavye donuyor
    klavyenin modeli X7 G800V mouse ise logitech M180 , ben ikisinin de driver ını yapmadım (istesem de yapamam CD-ROM bozuk)fakat 2 senedir sorunsuz kullanıyodum bunları.
    şöyle ki : oyun esnasında skype tan arkadaşlarla konuşmaya devam edebiliyorum fakat mouse ve klavye kilitleniyor.hiçbir şekilde masaüstüne
    geri dönemiyorum ctrl+alt+del fayda etmiyor . yarım saat beklemeyi bile denedim ama yok .
    Forumdaki mesajlardan anladığım kadarıyla sorun anakartımda
    Teknik servise götürürsem eğer sorunsuz bir şekilde geri alabilir miyim ?
    not:farklı farklı usb lere taktım ikisini de ama hepsinde aynı sorunu yaşadım.
    şimdiden teşekkürler.

Sorunsuz alabilirmisiniz bilmem ama sorununuz düzeltilebilir.

• Peki Teknik servise götürmeden halledebilme şansım var mı ?
  • yok mu yardımcı olabilecek yahu :(
  • :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.