Şimdi Ara

Mouse İçin Programlanabilen Pedal?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mouse uma eklemek istedigim bir özellik var ama bu yapılabilirmi bilmiyorum. örneğin mouse umun örneğin sağ tuşuna bastığımda klavyenin herhangi bir tuşuna yönlendirebilirmiyim? sağ tuşa bastıgımda 5 yazmasını istiyorum mesela seri seri tıkladığımda 555 şeklinde devamlı yazmasını istiyorum mümkünse buna zaman aralığı koyabilirmiyim basılı tutsam her 5 saniyede 1, 5 yazsın istiyorum mesela böyle bir özellik katabilirmiyim? böyle birşey yapmak istememin sebebi oyun pedalı deilde 5 tuşlu bir mouse alıp pedalın gordugu işlevi mouse umdan almak istiyorum yani fare için programlanabilen pedal istiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım varsa sevinirim... şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :)

Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hürriyetine sahiptir. Bu hürriyet, resmî makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir alma ya da verme serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayınların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.