Şimdi Ara

Mouse çift tıklama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende logitech g300 mouse var. Eski sayılır, epey kullandım. Son zamanlarda çift tıklama sorunu oluştu. Ben bir kere basıyorum ama bilgisayar 2 defa basılmış gibi davranıyor, o yüzden sorun oluyor. Her seferinde böyle algılamıyor. Tekrar sürücü indirdim ama düzelmedi. Yazılımsal başka bir çözüm önerisi olan var mı? Yeni mouseların fiyatları malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 7 Mayıs 2024; 21:41:23 >

• Sorun yazılımsal değil donanımsal. Her mekanik parçanın olduğu gibi sol klik switch'inin de miadı dolmak üzere. İnternete mouse switch değiştirme yazarsanız nasıl kurtarabileceğinizi bulursunuz.

• scapegoat111 kullanıcısına yanıt

Ben de öyle düşündüm ama bir umut işte. Switch değişimi için alet edevat ve yedek parça gerekli gibi. Başka bir tuşu söküp oraya takabilirim ama lehim olmadan olur mu ki?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

lehimsiz olmaz hocam. bilen birine yaptırabilirsiniz.

• scapegoat111 kullanıcısına yanıt

Teknik ekipmanları olan biri lazım. Bilgisayarcıya falan götürsem bir sürü para ister. Makro tuşları kullanmıyorum ama sağ tuş, tekerlek falan kullanıyorum. Onların da ömrü bitmeye yakındır herhalde.

En mantıklısı pahalı olmayan yeni bir mouse alıp bunu da denk gelirsem yaptırmak. Asus'un falan 650 liraya güzel mouse ı var. Everest falan fazla ucuz geldi gözüme. Sonuçta mouse en çok kullandığım şey. Yoksa klavyem de Everest şu an.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.