Şimdi Ara

MountBlade Warband mod Perisno Türkçe Yama 1.4.5 %96 Çeviri [QTranslate] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Warbandı yalnız bırakmaman beni çok sevindirdi umarım istediğin yerlere gelirsin dostum sıkıntı yapma biz de çeviri yapıyoruz bize neler neler diyolar bir bilsen Türkiye de bu var kıskançlık çevirmişsin eline sağlık diyen pek olmaz bilmez misin  

• Veetix V kullanıcısına yanıt

Harbiden atmayı unutmuşum bekleyin atayım.

• DangerousWaste kullanıcısına yanıt

Gerçekten çeviri yapmak çok zor çeviri yapanların Allah yardımcısı olsun.... Birde yemediğimiz laf kalmıyor ne yazık ki.

• IhsanDogan kullanıcısına yanıt

Ben oyunları tek tek Qtranslate ile çeviriyordum o da bozuldu eğer tekrar çalışırsa bu konuda yardımcı olurum.

Bak sana o konuda yardımcı olayım oynadığın modun ingilizcesini indirip Türkçeye çevirmek için oyunun masaüstündeki ayarlara girip pencereli başlat yap seçeneğini seç sonra tamam de. Orjinal ingilizce dili için oyunu ayarlardan ingilizce yapmayı unutmayın yok bende zaten Türkçesi var ama bazı yerleri ingilizce oraları Türkçe yapmak istiyorum diyorsan Oyunu Türkçede aç. Neyse bu ayarları yaptıktan sonra oyunu açıp ta ki oyuna girene kadar bekle kaydettiğin oyun varsa yoksada yeniden aç ta ki harita açılana kadar gel açıldıktan sonra sol üst tarafta oyunun File ve View yazılarından ''View'e'' bas Açılan satırdan ''Create Language Template'' satırına bas Oradan tekrar ''Mark Non-translated Lines'' satırına bas ve onaylama Klasörü İNFO Olarak gözükecek. Bu orjinal İngilizce Dosyası oyunun ''C:\Program Files (x86)\MountBlade Warband'' yerine çıkacak dosya ismi ''new_language'' bunu alıp masaüstün orjinal olarak kesip yapıştırın ''new_language'' dosyasına girip çevirisini yapabilirsiniz. Bu dosyayı en iyi şekilde açıp düzenleyeceğiniz program Notepad++ programıdır.

Dikkat: Oyunu ingilizce açıp bu işlemleri yaptığınızda indirilen yazıların sonunda parantez içerisinde (***) bunları göreceksiniz Türkçede bu olmuyor çünkü oyunda (tr) klasörü olduğu için bu yıldızlar olmuyor. İngilizce de ise (languages) klasörü içinde bu dosyalar olmayıp gizlendiği için sizler bunları silseniz de olur silmeseniz de olur oyuna tki edip etmediğini unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gothic40 -- 15 Ağustos 2023; 15:36:11 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.