Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.063
Cevap
91
Favori
267.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kürekli sürümleri denedim bir türlü çalıştıramadım oyunu fps deneyecektim. Zaten alacaktım almış oldum enparayla 75e geliyor bilginize
  • Oyunun negatif yanları:

- Görev çeşitliliği ve derinliği olmaması
    - Kötü optimizasyon (dün jahreinin 2080ti bilgisayarı kale savunmasında deli gibi drop yedi ve sonra da crash hatası aldı)
    - Krallıklar arasındaki denge bozukluğu

Bu 3 negatif özelliği 1 sene içinde oyunu tam sürüme almadan halledebilirler mi bilmiyorum.
  • 10 soylu ile görüşme görevini nasıl yapicam arkadaşlar nerede bulabiliriz soyluları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waybe kullanıcısına yanıt
    Sağda solda şehirlere bakarak diğer insanlarla konuşarak vs. Tamamen random yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir denge sorunu da savaş meydanında. çoğu kez sayıca kendimden üstün olan orduları sadece lordlarını keserek alt ettim adamların daha yarı askeri duruyorken birden savaş meydanını terk etmeye kaçmaya başlıyorlar. Kazanmak için tek yapmanız gereken savaşın başında gidip karşı lorda tek atmak. Sonra ip gibi çözülüyorlar.

Bir kaç sefer de savaş meydanında karşı karşıya gelip birbirimize baktığımız durumlar oldu ben hücum etmesem sabaha kadar bekleyeceklerdi sanırım.

• Ben oyunu oynayamıyorum, GTX1050Tİ 4GB ekran kartım İ7 4790 3.60GHZ işlemcim 8GB RAM'li bilgisayarım var. Lütfen yardım edin, oyunda çok drop yiyorum ve düşük ayarlarda da aynı şekilde. Teşekkürler...
  • Güzel olmuş M&B sonuçta oyunda aşırı değişiklik olmamış.

Harita üzerinde iyi gözüküyor süper yapmışlar.

Savaşlar yine benzer düz alanda bam güm dalıyorsun. Kuşatma kısmı güzel.

Optimizasyon ve yeni modlar gelirse uzun süre oynatır M&B severleri. Çok bekledik bu oyunu ve iyi satış yaptı gibi şimdi iş geliştiricilere kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 2 Nisan 2020; 14:53:28 >
  • Başlangıç seviyesindeyim, 2 sorum olacak;
    - Birlik limitim 23 bunu nasıl arttırabilirim? Klanı topla görevini tamamlamam mı gerekiyor?
    - Güzel bir birlik oluşturdum başlangıç için, rütbe de atladılar ama günlük 50 altın giderim var. Gelir için tek yapabildiğim ise çapulcu kesmek. Günlük gelir getirecek bir şey yapabilir miyim?
  • AprilEthereal1 A kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de oldu baştan indiriyorum şu an.

• alıp geri iade ettim.
    Optimizasyon sorununu halletmeden de almayacağım. Destek falan hikaye, minimum sistem gereksinimlerini adam gibi düzenlemeleri gerekiyor öteki türlü kendimi kandırılmış gibi hissediyorum.
    Ayrıca geri iade etmeseydim sanki bu işten memnun kalmış gibi görünen güruhun içerisine girecektim ki hiç de değil.Umarım yapımcılar milletin gazına gelip 'zaten herkes memnun, optimizasyon birkaç ay da beklese olur' moduna girmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 2 Nisan 2020; 15:7:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Başlangıç seviyesindeyim, 2 sorum olacak;
    - Birlik limitim 23 bunu nasıl arttırabilirim? Klanı topla görevini tamamlamam mı gerekiyor?
    - Güzel bir birlik oluşturdum başlangıç için, rütbe de atladılar ama günlük 50 altın giderim var. Gelir için tek yapabildiğim ise çapulcu kesmek. Günlük gelir getirecek bir şey yapabilir miyim?
    Klan görevini bitirdikten sonra 50 kişilik oluyor hocam ordunuz.
    Gelir için ise çapulcuların yanı sıra kervan köy yağmalamak ve lordlar ile savaşmak lazım. Hem güzel zırhlar çıkıyor hem de iyi para kasıyorsunuz. Başlangıçta bir ırk kestirip ona saldırın derim (:
    Yine günlük gelir için şehirde atölye de açabilir siniz.
  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    Atölye nasıl açılıyor dostum

• PC kaldırır mı?

Windows 10
    İşlemci AMD A10-6800K APU with Radeon(tm) HD Graphics, 4100 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
    Ekran Kartı radeon rx 460 2gb
    Ram 8gb

PS4 oyuncusuyum
    PC de sırf bu oyunu oynamak istiyorum
  • Bence oyunu satıp para kazanmak için değil devlet teşviklerinin devamı için çıkarttılar.
  • KafkasKartalı36 K kullanıcısına yanıt
    Ram arttır + oyunun optimizesinden de olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA06FE1EE

Atölye nasıl açılıyor dostum
    Şehir merkezlerinde kervan sahipleri ya da yöneticiler ile görüşüp, belli bir miktar para bağlayıp açabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLogic

Bence oyunu satıp para kazanmak için değil devlet teşviklerinin devamı için çıkarttılar.
    Bu mevzular olmadan önce erken erişim tarihi belliydi hocam.
    Zati bu rakamları önceden tahmin etseler buraya kadar kalmazdı bu iş. Onlar da beklemiyorlardı bu kadar talebi.
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    oyunu çıkarttıkları gün kazandıkları paranın yanında devlet teşviği hiçbir şey. ihtiyaçları olduğunu hiç sanmıyorum.
  • Hocam oyunu oynamadım ama mount and blade warband çok oynadım. Eğer elinde iyi derecede dinar varsa şehirlerde ürünlere değer biç gibi bir sistem var. Ordan şehirden şehire ürün satıp kar elde edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: waybe

10 soylu ile görüşme görevini nasıl yapicam arkadaşlar nerede bulabiliriz soyluları?
    Bulduğun asillere tek tek sor onlar sana ben bilmiyorum ama şu biliyo olabilir diyecek. Atıyorum monchug bilebilir dedi, görev sekmesine gelince daha önce konuştuğun soylulardan birine tıkla bı menüye aktarıcak. O menüde sağ üstte arama yeri var oraya monchug yaz orda son görüldüğü yer var o şekilde onu da bulabilirsin. Ama son görüldüğü yerlerde olmuyolar genelde ordan oraya baya peşlerinde koşman lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.