Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.063
Cevap
91
Favori
268.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum yanımıza aldığımız yoldaşın sınırı var kervan kurarkende bu yoldaşları görevlendiriyoruz. Ordu kapasitemizi arttırmak için yoldaşlarla birlik kurmak istersek hem kervan hem ordu nasıl oluyor
  • Launcher'da benim sürüm 1.0.1 diye gözüküyor sizde?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ayaz84 kullanıcısına yanıt
    esc bastıktan sonra sefer ayarları var 2 sırada olması lazım ordan bir kaç ayar var. Yapay zekayla ilgili olarakta ayarlada gene bir ayar daha vardı.
  • Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    1.0.7 versiyonu ile krallığa paralı asker olarak katılmak istersen yerleşiminle giremeyeceksin.Diğer türlü yeminini edip yerleşim yerinle beraber krallığa katılabilirsin

• Gerçekçi oynuyorum zorluyor ama ayrı bir keyif katıyor.Gerçekçi dışında sarmıyor hocam hile gibi geliyor bana
  • Kerry Way kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam. Gerçekçide oyun gerçekten çok keyifli. Dark souls sevmem onun kadar zor değil ama 3 vs 1de falan almanız çok çok zorlaşıyor.

• Kerry Way kullanıcısına yanıt
    benim versiyon eski diyemi öyle bilmiyorum ama easy'de 2-3 hamlede çöp gibi yere seriliyorum belkide item'lar daha ezik olduğu içindir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Nisan 2020; 13:18:25 >
  • hocam kolay da 2-3 hamle gerçekçi de tek hamleye tekabül ediyor. :) Zırh ilk başta çok zayıf ondandır 60-70 hasar alınıyor.
  • Bu khuzaitler neymiş arkadaş. Bitmediler yahu
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Okculari dizin ortada daire cizin butun dusmanin sizi takip ediyor. O sirada da okculariniz isi bitirsin nasil olsa onlarin ustune giden yok. Rakip atlarin okculari hedeflemesi gibi bir durum yok. Yapay zeka nanima bir sey yok savaslarda siz ortada donun butun dusman ordusu sizi takip ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 8 Nisan 2020; 14:23:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun başlarındayım. Güney İmparatorluğuna şimdilik paralı asker olarak katıldım ama çok ciddi para sıkıntısı çekiyorum. Bir tane lord ordu toplarken katıldım ve benim birliğim dağıldı kuşatma yaparken. Daha önce seriyi oynamadım hiç. 1-2 bilgi verebilir misiniz?
  • Klanı kurdum. Bir lordun hizmetine mi girmem lazım? Var mı mutlaka şuna git hizmetine gir vs dediğiniz?
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Şavaslara katılma varsa görev yap kalelerden alıp. Sonra bir şehirden diğerine al sat yaparak 15k yap ilk iş kervan kur. Kervanı şehirdeki herhangi bir tüccarla konusarak yapabilirsin kervan kurduğunda sonra ikinci en sonra 3. kervanını kur oyun boyu para sıkıntın kalmıyor.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Süvarilerle içinden geçilir hocam. Hele kağanın muhafızı diye bir birim var her savaş en az 20 birim öldürüyor

• Ilk surumden saveiniz varsa 0 dan baslamayi dusunebilirsiniz, bazi degisiklikler eski savelere etki etmiyormus saniyorsam. Ben ara ara 0 dan basliyorum etkisi oluyor gibi hissediyorum.

• Savaşırken şöyle müziklerle efsane oluyor

• Kralları düşürme ve yerine geçme yok sanırım?
    Diğer lordları atabiliyoruz vs de krallar olmuyor herhalde?

Çok saçma politikalar öneriyor bazı lordlar, işin kötü yanı kralın hoşuna giderse +300 basıp hayır desek bile işe yaramıyor

Bu arada 500 vs 500 atabilen bir PC (GPU-CPU) var mı 2020 yılında merak ettim
  • Elime geçen esir lordları öldürmenin ne gibi avantajı dezavantajı var

• RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Hocam en az 3 kez yorumunuzu gördüm 1 nisanda yazmışsınız ama belki hala cevap veren olmamıştır diye yazmak istedim.

O olay hile açık olduğu için oluyor. Belgelerim'e girip mount and blade bannerlord'a girip orada engine config mi ne öyle birşey vardı oraya girip cheats'i 0 yapmanız gerekmekte. Nasıl açtığınız konusunda da fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Süvarilerle içinden geçilir hocam. Hele kağanın muhafızı diye bir birim var her savaş en az 20 birim öldürüyor
    Arbaletçi 25 30 tane öldürüyor tek başına hepsini arbaletçi yapsak hiç yanına yaklaştırmaz.
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.