Şimdi Ara

Mount And Blade Warband Köy/Şehir Nasıl İşgal Edilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
47.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar bende mount and blade warband:Osmanlı mod var.Fakat oyunda görev yapmayı sevmediğim için görev yapmıyorum.Ve direk adam toplayarak kendime 80 kişilk falan ordu kurdum,köylerdeki falan haydutları öldürerek ve oradaki köylerden ve hanlardan adam toplayarak. Artık kale veya şehir fethetmek istiyorum.Renk renk yerler var haritada.Hepsine gittim.Gidiyorum mesela kaleye direk sokuyorlar kaleye.Yada şehire gidiyorum orayada direk sokuyorlar savaşamıyorum.Savaşma yazısı falan çıkmıyor.Buyrun lordumuzla görüşün diyor adamlar.Lordla görüşüyorum o da gayet efendin biri zaten nasılsınız falan diyor.Sonrada oradan çıkıp gidiyorum.Nasıl ben şehir ve kalelere dalarak oraları fethedicem,savaş çıkarıcam orada?Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 17 Şubat 2013; 0:02:03 >

Mount and Blade Warband'de Kale Kuşatma ve Köy/Şehir İşgali Rehberi

Mount and Blade Warband'de bir kaleyi kuşatmak ve bir köyü veya şehri işgal etmek, oyunun en ilgi çekici ve zorlu yönlerinden biridir. İşte bunu nasıl başaracağınızla ilgili bir adım adım kılavuz:

Kale Kuşatma

1. Kaleyi Seç: Kuşatmak istediğiniz kaleyi belirleyin ve ordunuzla yakınlaşın.
    2. Kuşatma Hazırlığı Yap: Ordunuzu kale kuşatma silahları (merdivenler, kuşatma kuleleri) ile donatın.
    3. Kuşatmayı Başlat: Ordunuzu kale duvarlarına yaklaştırın ve kuşatma silahlarını kullanmaya başlayın.
    4. Duvarlara Saldır: Duvarları zayıflatmak için kuşatma silahlarını kullanın ve ardından askerlerinize duvarlara tırmanmaları için emredin.
    5. İçeri Gir ve Savun: Duvarları aştıktan sonra kaleye girin ve savunmacılarla savaşın.
    6. Kaleyi Ele Geçir: Kaledeki tüm direnişi bastırdıktan sonra kaleyi ele geçirmiş olacaksınız.

Köy/Şehir İşgali

1. Hedefi Seç: İşgal etmek istediğiniz köyü veya şehri belirleyin.
    2. Ordunu Topla: Yeterli büyüklükte bir ordu toplayın ve hedefinize doğru ilerleyin.
    3. Saldırı Başlat: Köyü veya şehri kuşatın ve saldırıya başlayın.
    4. Direnişi Bastır: Köy veya şehirdeki tüm savunmacıları alt edin.
    5. İşgale Devam Et: Savunmayı bastırdıktan sonra işgale devam edin ve köyü veya şehri yağmalayın.
    6. Yönetimi Ele Al: Yeterli prestijiniz varsa köyü veya şehri ele geçirebilir ve yönetmeye başlayabilirsiniz.

Ek İpuçları

• Köyleri zenginleştirmek için onları işleyerek gelirinizi artırın.
    • Ordunuzu savaşçılar, okçular ve süvariler gibi farklı birlik türleriyle donatın.
    • Kuşatma savaşlarına hazırlıklı olun ve bol miktarda kaynak bulundurun.
    • Sabırlı olun ve kale kuşatmalarının veya şehir işgallerinin zaman alabileceğini unutmayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • güncel yok mu bilen?
  • Hangi ülkenin kalesini işgal etmek istiyorsan, ilk başta ilişkini kötüleştir onlarla.Mesela kervanlarına saldır yada bir köyünü yağmala, ondan sonra işgal etmek istediğini kaleye git şehri kuşat seçeneği çıkacaktır.Yalnız şunu söyliyim hilesiz falan oynuyosan direk tek başına ülke kurmak çok zor olur bütün diğer krallıklar sana savaş açıcaktır ve seni tanımayacaktır.Bence ilk bir krallığın mareşali ol ondan sonra sana verilen kalelerini ve şehirlerini alarak o krallıktan ayrıl ve kendi krallığını kur.Bunu yaparken idare puanını da yükseltmeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kroland -- 18 Şubat 2013; 18:44:19 >
  • İlk olarak hangi devletle savaşacaksan,o devletin kervanlarına saldır.Sonra savaş ilan ederler.Ondan Sonra istediğin kaleye gidip üstüne tıkla.Kaleyi Kuşat Vardır.Ona tıkla ve bekle.Sonra ekran gelir,ve savaşırsın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.