Şimdi Ara

Mount and blade warband gibi oyunlar varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mount and blade warband oynuyorum artık iyice sıktı böyle grafikleri iyi aynı mount and blade warband gibi olan kaliteli bir oyun biliyormusunuz ? kendi krallığı kurma yönetme falan ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mount and Blade Warband Benzeri Oyunlar

Mount and Blade Warband, ortaçağ döneminde geçen bir aksiyon rol yapma oyunudur. Bir karakter yaratarak kendi ordunu kurar, kaleler fethedersin ve krallıklar kurarsın. Oyunun gerçekçi savaş mekaniği, derin karakter geliştirme sistemi ve geniş bir açık dünyasıyla bilinir.

Eğer Mount and Blade Warband tarzı oyunlar arıyorsanız, işte deneyebileceğiniz birkaç seçenek:

• Mount and Blade: Bannerlord: Mount and Blade serisinin devam oyunudur ve daha gelişmiş grafikler, daha derin oyun mekanikleri ve çok oyunculu modlar sunar.
    • Kingdom Come: Deliverance: Ortaçağ Bohemya'sında geçen gerçekçi bir açık dünya RPG'sidir. Savaş, ticaret ve diplomasi gibi çeşitli oyun mekaniklerini içerir.
    • For Honor: Birinci şahıs aksiyon oyunudur ve farklı savaşçı sınıflarıyla ortaçağ savaşlarında savaşmanıza olanak tanır.
    • Total War: Medieval II: Strateji oyunudur ve ortaçağ döneminde büyük orduları yönetip imparatorluklar kurmanıza olanak tanır.
    • Chivalry 2: Birinci şahıs çok oyunculu aksiyon oyunudur ve ortaçağ savaşlarının yoğunluğunu ve şiddetini sunar.

Bu oyunlar, Mount and Blade Warband'a benzer savaş mekanikleri, karakter geliştirme sistemleri ve açık dünya ortamları gibi özellikler sunar. Her biri, Warband benzeri oyun deneyimini farklı şekillerde yorumlar ve benzersiz bir oyun deneyimi sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Onun gibisi zor. Chivalary bilmemne vardı. Bir de War of Thé Roses var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chivalary beleş olsa iyiydi :D diğeride aynı gibi geldi bana ya kendi şehrimi kurabilceğim krallarla anlaşma yapabilceğim böyle bir oyun yokmudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KankamSıtayla

Chivalary beleş olsa iyiydi :D diğeride aynı gibi geldi bana ya kendi şehrimi kurabilceğim krallarla anlaşma yapabilceğim böyle bir oyun yokmudur ?

Sen civilization v yi arıyorsun dostum inceleme videosu var bsc de izle derim kesin
  • yok buda pek hoşuma gitmedi age of empires online'ya başlamaya karar verdim saolun
  • Selam dostum Mount & Blade warband'ı bende oynardım bir zamanlar ama benide sıktı bence

The Elder Scrolls V : SKYRİM >--> tıpkı m&b gibi serbestsin ister görev yap ister dolaş +grafikler mükemmel ve bağımlılık yapar.

Fable 3 >--> mükemmel bir oyundur kesinlikle tavsiye ederim not:BAĞIMLILIK YAPAR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Onun gibisi zor. Chivalary bilmemne vardı. Bir de War of Thé Roses var.

Chivalry: Medieval Warfare, pek de güzel değil hocam zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Chivalary beleş olsa iyiydi :D diğeride aynı gibi geldi bana ya kendi şehrimi kurabilceğim krallarla anlaşma yapabilceğim böyle bir oyun yokmudur ?

Sen civilization v yi arıyorsun dostum inceleme videosu var bsc de izle derim kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

hacı adam mount and blade gibi oyun istemiş senin önerdiğin oyuna bak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hacı adam mount and blade gibi oyun istemiş senin önerdiğin oyuna bak

Hocam gta mı diyim yani

Biraz bsc de izledim civilazation v yi. Devlet yönetiyorsun falan ne bilim benzer heralde dedim.

• DOSTUM WARBAND:NAPOLYON SAVAŞLARI
    ATEŞ VE KILIÇ(SİCH STUDİO YAPTIОI İÇİN O KADAR GÜZEL YAPMAMISLAR)
    BİRDE MOUNT&BLADE2 :BANNERLORD(DAHA ÇIKMADI BEKLİYOZ)
  • Mount % Blade hala beta sürümünü çıkarıyor millete oyun yaptık diye yutturuyolar

O oyun çok saçma eyw kılıç vs güzel de sonuç yok saçma sapan dolaşıyosun haritada en fazla 2 gün oynanır

GTA dan farkı yok bence... tabii GTA 2 den bahsediorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirJustice

Mount % Blade hala beta sürümünü çıkarıyor millete oyun yaptık diye yutturuyolar

O oyun çok saçma eyw kılıç vs güzel de sonuç yok saçma sapan dolaşıyosun haritada en fazla 2 gün oynanır

GTA dan farkı yok bence... tabii GTA 2 den bahsediorm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en yakın skyrım gibi.Devlet yönetme falan yok ama kılıçlı felan aklıma o geliyor direk :D
  • Skyrim Kingdoms of amalur reckoning Assasins Creed Witcher bunlar geldi aklıma ama devlet kurmak falan yok emin ol pişman olmassın çok sağlam oyunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.