Şimdi Ara

MOUND AND BLADE WARBAND USTALARI.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şimdi ben birinden görev aldım köye gidip adamı öldürmem lazım ama bulamadım adamı nerededir bu?

canım azaldığında nasıl doluyor?

• köye gir genelde binaların arkasında falan olur gizli saklı yerlere bak haraket etmez zaten olduğu yerde durur görünce anlarsın bu dersin. insanların dolanmadığı yerlere bak.

can ise zamanla dolar ancak en güzel kamp kurarak veya bir şehirde/kalede konaklayarak dolar. hangi skilldi hatırlayamadım ancak treat wounds skilli olabilir partinde o skilli yüksek olan birisi varsa canın daha çabuk dolar.
  • hocam saol ya.

aramadiğim yer kalmadi .

dedigini yapacagim bulamazsam saveyi atsam bolumu bitirip atarmisin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seceneklerden hile kullanmayı aktifleştirip ctrl+h yapabilirsin canın dolar hemen
  • Hocam zevki çıkmıyor ya

bişey sorucam ben svadyanın emrindeyim param çok az sürekli rodok'lular tarafından öldürlüyorum o kadar süvari gitti napabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Lamer

Hocam zevki çıkmıyor ya

bişey sorucam ben svadyanın emrindeyim param çok az sürekli rodok'lular tarafından öldürlüyorum o kadar süvari gitti napabilirim

sürekli öldürülmekte çok kötü oluyor.Ne item yapabiliyorsun doğru düzgün nede paran veya erzağın kalıyor
    şehirleri tek tek gez hangi malın nerede daha pahalıya satıldığını öğren ondan sonrada düşman topraklarında bi yerleri yağmala

• -Lamer kullanıcısına yanıt
    oyunun başlarında path-finding ve spotting skilleri çok önemli. o skillere olabildiğince yüklen partinin haritadaki hızını ve etraftaki düşmanları daha uzaktan görebilmeni sağlayan sikiller bunlar hem defansif anlamda hem ofansif anlamda çok faydalı skiller. ordunun gücüne bağlı olarak sayıca az ve güçsüz düşmanlara saldırmalısın başlarda. rodokları görünce tek başınaysan kaç ama olabildiğince svadyalılar rodoklara saldırırken sen de svadyalıların yanında savaşlara katıl. yavaş yavaş güçleniceksin zaten askerlerin seviye atlıyacak sen para kazanıcaksın gerekirse paralı asker alıcaksın orduna.

hilesiz oynuyorsan başlarda sabrediceksin kendi karakterin güçsüz oluyor savaşlarda çabuk ölüyor ve güçlü düşmanlar karşısında duramıyorsun. zamanla olucak ama öncelikle ordunu güçlendirmelisin daha sonra karakterin de güçlenir zaten.

ayrıca hanlarda partine katılabilcek npcleri de partine almaya çalış onlara güzel zırhlar ve silahlar ver at ver. onlar da level atlasın ordunun gelişmesinde çok büyük faydaları olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age Of Conan - Bear Shaman Rehberi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saolun Arkadaşlar Şuan Harlousun Ordusundayım.

köyleri yağmalamak istemiyorum açıkçası iyi biri olmak istiyorum
  • Böyle giderse Batıcaz ordunun masraflarını karşılayamıyorum daha
  • Viyegır (nasıl yazıldığını unuttum) onların denize kıyı olan tarafta deniz haydutları var onlara gir ama ordun sağlam olsun onlar en zor haydutlar. Onlardan çok iyi para ve mal çıkıyor tek günde 3000 dinar bile kazandığım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dravern -- 2 Temmuz 2014; 19:40:26 >
  • Tamamdir Hocammm.

Mobil.

• köylerin etrafında kuytu köşşelerde gergin görünümlü adamdiye biri olur onu öldüreceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.