Şimdi Ara

Motosiklet Yağ Kaçırma sorunum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar çok çok önceleri hyosung sahibiydim çok kısa sürmüştü :) Çünkü başlangıca fazla uygun değil şahsi görüşüm şimdi arkadaşlar asıl konumu soruya geleyim şimdi hyosung tan 1 2 yıl oldu sanırım şuan mh drift 125 kullanıyorum ama çözemediğim bi sorunum var çakal ustalar sayesinde neyse şöyle bir soru sormak istiyorum motorum sol tarafta ön dişlinin o kısımlardan yağ kaçırıyor bayağı fazla yan sephada tutamıyorum şimdi motoru kullanan bilen arkdaşlarımız varsa şuan krank keçesini ve ön dişli keçeyi değiştirmem gerekiyor ön dişli keçe 20x34x7 ölçüsü kendim baktım eminim ama krank keçesinin bulunduğu kapağı söküp bakmadım numarasına sizden ricam krank keçe ölçüsünü bileniniz varmı yazarmısınız teşekkürler.
    ÖRNEK RESİM: Motosiklet Yağ Kaçırma sorunum

• Şu adreste modeline ait yedek parça kataloğu var. Ben sol şanzıman grubunda 3 tane keçe gördüm, sen aleti tanıdığın için şipşak bulursun bence. Ölçüleri de yazıyor.

http://www.mondialyp.com/tr/yedek-parcalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan97

Öncelikle merhabalar arkadaşlar çok çok önceleri hyosung sahibiydim çok kısa sürmüştü :) Çünkü başlangıca fazla uygun değil şahsi görüşüm şimdi arkadaşlar asıl konumu soruya geleyim şimdi hyosung tan 1 2 yıl oldu sanırım şuan mh drift 125 kullanıyorum ama çözemediğim bi sorunum var çakal ustalar sayesinde neyse şöyle bir soru sormak istiyorum motorum sol tarafta ön dişlinin o kısımlardan yağ kaçırıyor bayağı fazla yan sephada tutamıyorum şimdi motoru kullanan bilen arkdaşlarımız varsa şuan krank keçesini ve ön dişli keçeyi değiştirmem gerekiyor ön dişli keçe 20x34x7 ölçüsü kendim baktım eminim ama krank keçesinin bulunduğu kapağı söküp bakmadım numarasına sizden ricam krank keçe ölçüsünü bileniniz varmı yazarmısınız teşekkürler.

özel mesaj ile bana tam soruyu yazarsan gerekli konuda yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: entarhan

Şu adreste modeline ait yedek parça kataloğu var. Ben sol şanzıman grubunda 3 tane keçe gördüm, sen aleti tanıdığın için şipşak bulursun bence. Ölçüleri de yazıyor.

http://www.mondialyp.com/tr/yedek-parcalar

şu Fotoğraf teşekkür ederim işime yaradı ölçüler

Ön dişli : yağ keçesi
    20x34x7

Vites kolu bağlı olan yağ keçesi
    14x28x7

altarnatörün bulunğu krank keçesi

34x50x7

Keçeler içten yaylı keçeler arkadaşlar paylaşım için teşekkülerç,. Teyit ettim ön dişli ve vites kolu keçesini krankda doğrudur %99 :) iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: efecan0001

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan97

Öncelikle merhabalar arkadaşlar çok çok önceleri hyosung sahibiydim çok kısa sürmüştü :) Çünkü başlangıca fazla uygun değil şahsi görüşüm şimdi arkadaşlar asıl konumu soruya geleyim şimdi hyosung tan 1 2 yıl oldu sanırım şuan mh drift 125 kullanıyorum ama çözemediğim bi sorunum var çakal ustalar sayesinde neyse şöyle bir soru sormak istiyorum motorum sol tarafta ön dişlinin o kısımlardan yağ kaçırıyor bayağı fazla yan sephada tutamıyorum şimdi motoru kullanan bilen arkdaşlarımız varsa şuan krank keçesini ve ön dişli keçeyi değiştirmem gerekiyor ön dişli keçe 20x34x7 ölçüsü kendim baktım eminim ama krank keçesinin bulunduğu kapağı söküp bakmadım numarasına sizden ricam krank keçe ölçüsünü bileniniz varmı yazarmısınız teşekkürler.

özel mesaj ile bana tam soruyu yazarsan gerekli konuda yardımcı olurum.

Çok teşekkür ederim dostum sorun halledildi :)

• 100mfh motorum yağ damlatıyo dişli keçesindenmidir nedir anlayamadım bilen yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG'li araç için yağ tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.