Bildirim
Motosiklet Yağ Kaçırma sorunum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şu adreste modeline ait yedek parça kataloğu var. Ben sol şanzıman grubunda 3 tane keçe gördüm, sen aleti tanıdığın için şipşak bulursun bence. Ölçüleri de yazıyor.
http://www.mondialyp.com/tr/yedek-parcalar -
-
quote:
Orijinalden alıntı: entarhan
Şu adreste modeline ait yedek parça kataloğu var. Ben sol şanzıman grubunda 3 tane keçe gördüm, sen aleti tanıdığın için şipşak bulursun bence. Ölçüleri de yazıyor.
http://www.mondialyp.com/tr/yedek-parcalar
şu Fotoğraf teşekkür ederim işime yaradı ölçüler
Ön dişli : yağ keçesi
20x34x7
Vites kolu bağlı olan yağ keçesi
14x28x7
altarnatörün bulunğu krank keçesi
34x50x7
Keçeler içten yaylı keçeler arkadaşlar paylaşım için teşekkülerç,. Teyit ettim ön dişli ve vites kolu keçesini krankda doğrudur %99 :) iyi forumlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: efecan0001
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan97
Öncelikle merhabalar arkadaşlar çok çok önceleri hyosung sahibiydim çok kısa sürmüştü :) Çünkü başlangıca fazla uygun değil şahsi görüşüm şimdi arkadaşlar asıl konumu soruya geleyim şimdi hyosung tan 1 2 yıl oldu sanırım şuan mh drift 125 kullanıyorum ama çözemediğim bi sorunum var çakal ustalar sayesinde neyse şöyle bir soru sormak istiyorum motorum sol tarafta ön dişlinin o kısımlardan yağ kaçırıyor bayağı fazla yan sephada tutamıyorum şimdi motoru kullanan bilen arkdaşlarımız varsa şuan krank keçesini ve ön dişli keçeyi değiştirmem gerekiyor ön dişli keçe 20x34x7 ölçüsü kendim baktım eminim ama krank keçesinin bulunduğu kapağı söküp bakmadım numarasına sizden ricam krank keçe ölçüsünü bileniniz varmı yazarmısınız teşekkürler.
ÖRNEK RESİM:
özel mesaj ile bana tam soruyu yazarsan gerekli konuda yardımcı olurum.
Çok teşekkür ederim dostum sorun halledildi :)
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X