Şimdi Ara

Motosiklet Üzerindeyken Köpek Saldırısına Ugradınızmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • motosikletle değilde bisikletle ugradım. yolda gidiyordum ( yokuş aşagı sayılır egik yoldu) evin bahcesinden bi köpek cıktı sahibi de arkasından zincirini kacırmıs (ev köpeği deil bahceye zincirle baglanmıs gelene gidene havlıo hırsızlara karsı felan) neyse atladı arkama bende o korkuyla pedallara asıldım ne gidiom yokus asagı yokusun sonunda is tam dönüş var yani yokus bi baska yola ortadan dalıyor saga ve sola dönüş var bense duvara gidiodum cok hızlıydım son bi hamle işte nasıl olduysa bisiklet yana yattı (ama cok yere sürünmedim) bisiklet yere yatr yatmaz karsı duvara carptım allahtan duvar kısa üsttüde tellerle cevrilitdi kafa felan tellere geldi ucuz yırttık duvr olaydı ölürdüm herhalde cünkü telleri tutan ince direkler felan cıktı baya yerinden bükülenler oldu cok hızlı carptmıştım :) köpek ise yarı yolda bırakmış pesimi orda görenler anlattı bana köpegin nerede geri döndüğünü :) sadece sag bacagım duvara sıkıstı onunda acını bi kac gün cekmiştim :)

• Sahilde gezinirken uğramıştım. Hızım havaştı. Sindire sindire geziniyordum. Ayımı ısırmak istercesine geldi havlayarak motorun etrafında koştu. Bende gazı kökledim. Çıkan sesten korkup denize atladı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz olay benimde başıma geldi bisikletlen giderken arkaamdan doğru köek yavaş yavaş geliyordu bende köpekleri seven birisiyim seveyim diye biraz yavaşladım birden azını açtı azında timsah gibi dişleri vardı birden hızlan dıbana doğru geliyordu bende 1x1den 1x2 ye taktım anında hızlandım daha sonrasında direk 1x3e taktım köpek ortalıktan kayboldu bende normal devam ettim bisikletlen
  • Sahsi Tecrubem Kopegin bulundugu yere gore degisir.

Bayram motosikletimle giderken yol kenarinda 1 evin onunden gecmem gerekti Kopek yandan havliyor sanki ustume sicrayacak bastim gaza kactim.

Ayni yolun donusunde bu sefer moru stop ettim yani bosa aldim saldim donup bakmadi bile.

Bazi kopekler hareket eden tekerlege saldiriyor bisiklet dahil bazilari sadece motorun-arabanin sesine uyuz olup saldiriyor bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motosikliyken olmadı ama bu gün az kalsın kıçımı ısıryodu sahur için çiğ köfte almıştım dönüyordum yoldan arkadaşımla konuşuyodum köpek bi ayağa kalktı kıçımı ısırıyodu zıplamasam yanmıştım terliklerim ayağımdan cıkmıs o an hiç bişe bilmiyorum taaa sağlık ocağının oraya kaçmısın terliklerimde yolda kalmıs :D
  • 3 arkadas binmistik motora, ayi yavrusu bi kopek atliyip saldirinca oracik da dustuk. Bi arkadas yuzu gozu kanli halde kalkip kacmaya devam etti. Kafami kaldirip kopege baktigimda hayvan korkmus yavas yavas geri gidiyordu.
    Kopegin sahipleri geldi su falan ikram etti. Sonra apar topar hastaneye. Ben de artik kopek gordum mu duruyorum. Susunca gaz veriyorum. Tekrar duruyorum tekrar susunca tekrar gaz. Uzun suruyo ama ise yariyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

banada birkeresinde arabayla biryerden geri geri çıkarken tam karşıma iriyarı bir köpek belirdi ben geri geri gittikçe önümde beni kovalıyor.Frenlere asıldım hayvan tırstı.Sonra devam ettim geri sürmeye baktım hala hırlayarak havlayarak beni kovalıyor freni koyup 1'e taktım tamponun ta önüne kadar alarak kovaladım.Sonra durdum gitti bir deliğe saklandı dahada gelmedi peşimden

Canilik ama güldüm

• genelde süs köpekleri daldı bana en cok büyük köpekler akıllı oluyorda kücüklerinde beyin yok

kedi kadar boyu yok öyle bir sinirlilerki birde havlıyabilseler hev hev
  • uyuyan sokak köpeklerini yanlarından geçerken el freni patlatarak uyandırmak kadar zevklisi yok
  • Konu efsane

Yaya olunca kopekten sener sen kacisiyla kacarim ama motosiklet veya aracla isem affetmem ben kovalarim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.